ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Nvidia: Δημιουργεί συμμαχία για την ασφάλεια της AI μετά την κυβερνοεπίθεση στην OpenAI – Συμμετέχουν Microsoft, SpaceX και Palantir
Ο όμιλος Vodafone προσέλαβε την Pilar López ως τη νέα οικονομική διευθύντρια, η οποία θα αναλάβει καθήκοντα τον Δεκέμβριο, μετά την προγραμματισμένη αποχώρηση του Luka Mucic (Λούκα Μούτσιτς) που ανακοίνωσε την αποχώρησή του τον περασμένο μήνα.
Η ισπανικής καταγωγής Lopez θα ενταχθεί στην ομάδα τον Οκτώβριο ως ορισθείσα CFO, πριν αναλάβει επίσημα τα καθήκοντά της μετά την αποχώρηση του Mucic στις 30 Νοεμβρίου, ανέφερε η εταιρεία σε σημερινή της ανακοίνωση.
Η Lopez προέρχεται από τη Microsoft όπου κατείχε μια σειρά από ανώτερες θέσεις, συμπεριλαμβανομένης της Chief Operating Officer για τη Δυτική Ευρώπη και της Country Leader για την Ισπανία.
Σημειώνεται ότι ο Μούτσιτς αποχωρεί από τη Vodafone για να αναλάβει ρόλο στη διεύθυνση του μεγαλύτερου ιδιοκτήτη ακινήτων της Γερμανίας, της Vonovia.
Ο ίδιος ορίστηκε CFO της Vodafone το 2023, ενώ βρισκόταν στον ίδιο ρόλο για σχεδόν μια δεκαετία στον γερμανικό όμιλο λογισμικού SAP SE, όπου ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα.
Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Vodafone, Μαργκερίτα Ντέλα Βάλε, επέλεξε τον Μούτσιτς καθώς ξεκινούσε μια φιλόδοξη αναδιάρθρωση της εταιρείας.
Από τότε που ανέλαβε τη θέση στη Vodafone, εκποίησε περιουσιακά στοιχεία με χαμηλές επιδόσεις στην Ισπανία και την Ιταλία, ενώ κατάφερε να λάβει την έγκριση των ρυθμιστικών αρχών για τη συγχώνευση με την Three της CK Hutchison Holdings στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Τη στιγμή που ο κολοσσός των τηλεπικοινωνιών επλήγη από μια αλλαγή του νομικού καθεστώτος στη Γερμανία, κάτι που του κόστισε σημαντικό αριθμό πελατών στη μεγαλύτερη αγορά της, ο Μούτσιτς ανέφερε χαρακτηριστικά ότι “χτύπησε πόρτες” για να κερδίσει πίσω τους συνδρομητές.
Διαβάστε επίσης:
Ίλον Μασκ: Εξερράγη πύραυλος Starship της SpaceX – «Αντιμετώπισε μια μείζονα ανωμαλία»
Ο ιταλικός Νηογνώμονας Rina εξαγόρασε την Φινλανδική Foreship
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η «ευχή» του Κυριαζίδη άναψε φωτιές – Τον παραπέμπει στην επιτροπή δεοντολογίας ο Κακλαμάνης
- Μηχανή… δισεκατομμυρίων! Πώς η Ρεάλ έγινε, επί ημερών Πέρεθ, η πλουσιότερη ομάδα στην ιστορία του αθλητισμού
- Άδωνις Γεωργιάδης: Τι λέει για τα φάρμακα της παχυσαρκίας, το «μπάχαλο» στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο και τι θα γίνει με τους διοικητές
- Καρανδρίκας και Ζορμπάς σε Μπάγερν και Μίλαν: Οι ελληνικές ακαδημίες στέλνουν τα νέα τους διαμάντια στο εξωτερικό
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.