ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Παραιτήθηκε από τη Π. Νίκας, η διευθύνουσα σύμβουλος Δέσποινα Τσαγγάρη και ο αναπληρωτής διευθυντής Κωνσταντίνος Τσαπέκης. Τη θέση της αναλαμβάνει ο Γρηγόρης Παντελόπουλος.
Η Δέσποινα Τσαγγάρη παραιτήθηκε στις 16 Μαΐου και η παραίτησή της έγινε αποδεκτή από το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας, που εντάσσεται στον όμιλο Bespoke του επιχειρηματία και προέδρου του ΣΕΒ Σπύρου Θεοδωροπούλου.
Είχε αναλάβει στην κομβική θέση της επικεφαλής της αλλαντοβιομηχανίας το 2023 και προερχόταν από την Pepsico Hellas όπου είχε διατελέσει γενική διευθύντρια. Λίγες ημέρες μετά την παραίτηση της κ. Τσαγγάρη και συγκεκριμένα στις 30 Μαΐου παραιτήθηκε και ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος Κωνσταντίνος Τσαπέκης.
Tο ανασυγκροτημένο Διοικητικό Συμβούλιο, όπως προκύπτει από το πρακτικό που κατατέθηκε πριν λίγη ώρα στο ΓΕΜΗ, θα παραμείνει στο αξίωμά του έως τη λήξη της θητείας, στις 11 Οκτωβρίου 2025, και έχει ως εξής: Πρόεδρος, Σπυρίδων Θεοδωρόπουλος, αντιπρόεδρος Μαρία Γεωργάλου, διευθύνων σύμβουλος, Γρηγόριος Παντελόπουλος, αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος Γεώργιος Γιατράκος και μέλη οι κ.κ. Άρτεμης Ντούσια και Ιλέανα Αντύπα.
Διαβάστε επίσης:
NSDL: Για IPO ετοιμάζεται ο παλαιότερος «θεματοφύλακας» της Ινδίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στη «μέγγενη» εισοδήματα, επιχειρηματικά κέρδη και κρυπτονομίσματα – Έρχεται αυτόματη ανταλλαγή στοιχείων με όλη την Ευρώπη
- Ανδρουλάκης και Τσίπρας: η ηθική ως αυταπάτη της πολιτικής ζωής
- Ενεργειακό κόστος: Μειώστε τους φόρους στην ενέργεια λέει η Κομισιόν – Τι έρχεται
- Το τελευταίο κεφάλαιο ενός θρύλου! Το νέο συμβόλαιο του Λιονέλ Μέσι με την Ίντερ Μαϊάμι