ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ναυτιλιακή εταιρεία Franman, που ίδρυσε και διευθύνεται από τον Κωστή Φραγκούλη βραβεύθηκε από τη Yanmar Power Technology Co στο περίπτερό της, στο πλαίσιο της έκθεσης Nor-Shipping στο Όσλο της Νορβηγίας.
Το βραβείο αποτελεί αναγνώριση της μακρόχρονης και επιτυχημένης συνεργασίας, αλλά και των εξαιρετικών επιδόσεων της Franman με περισσότερες από 3.500 εγκαταστάσεις ηλεκτρομηχανών Yanmar σε πλοία ελληνικών συμφερόντων από το 2000 έως σήμερα.
“Κατά τη διάρκεια της έκθεσης Nor-Shipping, είχα τη χαρά να παραλάβω αυτό το ιδιαίτερα τιμητικό βραβείο από τον Akihiro Tomita, General Manager του Large Power Products Business της Yanmar – του κορυφαίου Ιαπωνικού Ομίλου, τον οποίο εκπροσωπούμε στην Ελληνική αγορά από το 1996. Αυτή η σημαντική διάκριση είναι αποτέλεσμα κοινής προσπάθειας και εξαιρετικής συνεργασίας των δύο εταιρειών”, δηλώνει ο CEO μας Κωστής Φραγκούλης.
Διαβάστε επίσης:
Σήμερα η Ναυτιλιακή Σύνοδος Κορυφής «Shaping the Future of Shipping»
Xclusiv: Συνολικά 1.213 δεξαμενόπλοια έχουν προγραμματιστεί να παραδοθούν έως το 2029
Μειώθηκαν οι καταγγελίες για παραβιάσεις της Σύμβασης Ναυτικής Εργασίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δημοσκόπηση Marc: Άνοδος για ΝΔ πάνω από 32% μετά τα νέα μέτρα € 500 εκατ. και την επίσκεψη Μακρόν – Σταθερά δεύτερο το ΠΑΣΟΚ
- F1 Μαϊάμι, Sprint: Εύκολη νίκη Νόρις
- Ιράν: Η μπάλα είναι στο γήπεδο των ΗΠΑ – Έτοιμοι είτε για πόλεμο, είτε για διπλωματία
- Γουόρεν Μπάφετ: Η αγορά έχει γίνει πιο… καζίνο από ποτέ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.