ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μεγάλος σεισμός, μεγέθους 7,4 Ρίχτερ, σημειώθηκε στη θαλάσσια περιοχή περίπου 219 χιλιόμετρα νότια της Ουσουάια, στη Γη του Πυρός, στα νότια της Αργεντινής, αναφέρει το Αμερικανικό Γεωλογικό Ινστιτούτο.
Ο σεισμός σημειώθηκε στις 15:58 ώρα Ελλάδος (09:58 τοπική ώρα) και η δόνηση έγινε αισθητή και στη Χιλή.
Η χιλιανή εθνική υπηρεσία πρόληψης και αντιμετώπισης καταστροφών έδωσε εντολή εκκένωσης της παράκτιας περιοχής της επαρχίας Μαγκαγιένες στη νότια Χιλή λόγω κινδύνου τσουνάμι μετά τον σεισμό.
Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 10 χλμ, σύμφωνα με το GFZ.
Διαβάστε επίσης:
Γενέθλια για την πριγκίπισσα Σάρλοτ – Το νέο πορτρέτο και η ομοιότητα στον Ουίλιαμ
POLITICO: Πού στρέφονται οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις για την παραγωγή χάλυβα μετά τους δασμούς Τραμπ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Capital Clean Energy Carriers (Βαγγέλης Μαρινάκης): Στις 17,18 και 19 Φεβρουαρίου το ομολογιακό δάνειο €250 εκ.
- Ευρωζώνη: Επιβράδυνση της ανάπτυξης για 2ο συνεχόμενο μήνα τον Ιανουάριο
- Nintendo: Βουτιά 11% για τη μετοχή μετά τα απογοητευτικά αποτελέσματα τριμήνου
- Ford και Geely: Συζητούν πιθανή συνεργασία για κατασκευή αυτοκινήτων στην Ευρώπη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.