Η ομάδα της Formula 1 Visa Cash App Racing Bulls (VCARB) ανέβασε τη θερμοκρασία για το Grand Prix του Μαϊάμι με το ντεμπούτο μιας μοναδικής εμφάνισης. Τα ένα χρώματα συμβαδίζουν με την τολμηρή και ρετρό αισθητική του Μαϊάμι. Τα αποκαλυπτήρια έγιναν σε μια εκδήλωση στο Joia Beach Club του Jungle Island. Με αμιγώς καλοκαιρινή διάθεση, οι καλεσμένοι συγκεντρώθηκαν στην ακτή για να παρακολουθήσουν το σκηνικό ακριβώς τη στιγμή που ο ήλιος άρχισε να δύει στον ορίζοντα του Μαϊάμι. Η νέα εμφάνιση συνδυάζει φωτεινές τροπικές αποχρώσεις με κομψές αεροδυναμικές γραμμές, αποτυπώνοντας το πνεύμα του Μαϊάμι και του επερχόμενου αγωνιστικού Σαββατοκύριακου.

Οι οδηγοί Λίαμ Λώσον και Ισαάκ Χαντζάρ θα τρέξουν με ειδικά σχεδιασμένες αγωνιστικές στολές, οι οποίες θα συμπληρωθούν από μια πλήρη μεταμόρφωση της ομάδας αυτό το Σαββατοκύριακο. H Racing Bulls δεν έχει ξεκινήσει καλά τη χρονιά. Μετά από 5 αγώνες και αλλαγή οδηγών καθώς ο Λώσον επέστρεψε στην ομάδα στη θέση του Τσουνόντα που προβιβάστηκε στη Red Bull, η συγκομιδή βαθμών για την ομάδα είναι πενιχρή: Μόλις 8 βαθμοί. Οι Ταύροι ελπίζουν σε μια καλή εμφάνιση στο Μαϊάμι δεδομένου ότι τα χαρακτηριστικά της πίστας ταιριάζουν στο μονοθέσιό τους.
Την ίδια στιγμή η Scuderia Ferrari και η HP Inc. αποκάλυψαν μια ειδική απόχρωση της SF25 ενόψει του Grand Prix του Μαϊάμι, σηματοδοτώντας τον πρώτο χρόνο της χορηγικής τους συνεργασίας. Τα αποκαλυπτήρια έγιναν στο κέντρο του Μαϊάμι από τους οδηγούς της Scuderia και τον επικεφαλής της ομάδας, Φρεντ Βασέρ. Τα νέα χρώματα συνδυάζουν το κόκκινο της Ferrari με το χαρακτηριστικό λευκό και το ηλεκτρικό μπλε της HP. Χρησιμοποιήθηκαν καινοτόμες τεχνικές για την παραγωγή της μεμβράνης που καλύπτει μέρος της SF-25. Αυτές αντιπροσωπεύουν ένα σημαντικό βήμα προόδου σε σχέση με την τεχνολογία που χρησιμοποιήθηκε πέρυσι, δημιουργώντας ένα περιτύλιγμα αυτοκινήτου που είναι έως και 14% ελαφρύτερο και έως και 17% λεπτότερο, με αυξημένη θερμική αντίσταση. Η μεμβράνη είναι χωρίς PVC, πλήρως ανακυκλώσιμη και εφαρμόζεται χρησιμοποιώντας την τελευταία γενιά τεχνολογίας latex της HP. Η Formula 1 εξελίσσεται συνεχώς και οι δύο εταιρείες θα συνεχίσουν να βελτιώνουν μαζί τις τεχνολογίες αυτοκόλλητου περιτυλίγματος — καθιστώντας τις ακόμη πιο αποδοτικές.
Για πρώτη φορά στην ιστορία της Scuderia, το αμάξωμα των SF-25 των Σαρλ Λεκλέρ και Λιούις Χάμιλτον διαθέτει ασύμμετρα γραφικά στοιχεία. Πινελιές του χαρακτηριστικού ηλεκτρικού μπλε της HP εμφανίζονται στην εμπρός και την πίσω αεροτομή, αν και το κόκκινο της Ferrari εξακολουθεί να είναι το κυρίαρχο χρώμα. Οι τροχοί είναι βαμμένοι λευκοί, δημιουργώντας μια καθαρή, μοντέρνα εμφάνιση.
Εκτός από την αποκάλυψη του ειδικού αμαξώματος, θα πραγματοποιηθούν διάφορες δραστηριότητες στην περιοχή HP Experience στο Wynwood Marketplace, παρουσιάζοντας πώς η τεχνολογία HP υποστηρίζει τη Scuderia Ferrari και πώς μπορεί να ενδυναμώσει εργαζομένους και εταιρείες σε όλο τον κόσμο για να επιτύχουν μεγαλύτερη εργασιακή απόδοση. Επίσης οι αγωνιστικές στολές και τα κράνη των οδηγών έχουν σχεδιαστεί ώστε να ταιριάζουν με το ειδικό αμάξωμα που δημιουργήθηκε για τον αγώνα του Μαϊάμι.

Διαβάστε επίσης:
Ιδού η Bentley Batur Convertible
Μια βόλτα στη Νέα Υόρκη με MINI JCW
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πυρκαγιά στην Οινόη Αττικής-Oριοθετήθηκε από τις πυροσβεστικές δυνάμεις
- Δίχως χρεώσεις από σήμερα οι αναλήψεις στα ΑΤΜ ελληνικών τραπεζών – Σε ισχύ τα νέα μέτρα
- Αυστραλία: Θα αναγνωρίσει κράτος της Παλαιστίνης τον Σεπτέμβριο – Στα ίδια «χνάρια» και η Νέα Ζηλανδία
- Ένας νεκρός και 29 τραυματίες από τον σεισμό των 6,1 Ρίχτερ στην Τουρκία: Τουλάχιστον 16 κτίρια κατέρρευσαν (βίντεο)

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.
Διαβάζονται Τώρα
Περισσότεροι από 2.000 νέοι έως 29 ετών θα ανοίξουν τη δική τους επιχείρηση με επιχορήγηση 17.500 ευρώ

Το μεγάλο στοίχημα για την Αθηναϊκή Ριβιέρα: Ξεκινά η δημοπράτηση για το μητροπολιτικό πάρκο «AENAON» στον Φαληρικό Όρμο
