ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Καταβάλλονται σήμερα, Παρασκευή 4 Απριλίου 2025, αναδρομικά επασφάλιστρου, συνολικού ποσού περίπου 6.400.000 ευρώ, σε συνταξιούχους της πρώην Ολυμπιακής Αεροπορίας για το χρονικό διάστημα από την 1η Ιανουαρίου του 2019 έως τον Σεπτέμβριο του 2024, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του e-ΕΦΚΑ.
Επίσης, η διοίκηση του e-ΕΦΚΑ τονίζει ότι συνεχίζει αμείωτα τις προσπάθειές της για την έγκαιρη και ορθή απόδοση των συντάξεων και των αναδρομικών ποσών στους δικαιούχους.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΥΠΕΝ: Κοινή επιστολή SolarPower Europe και Συνδέσμου Εταιρειών Φωτοβολταϊκών σε Παπασταύρου για την αυτοκατανάλωση – Οι καθυστερήσεις απειλούν την αγορά
- Μαρινάκης: «Είτε με μόνιμα, είτε με έκτακτα μέτρα η κυβέρνηση θα στηρίξει τους πολίτες – Έχουμε σχέδιο για όλα τα ενδεχόμενα» (Βίντεο)
- Swatch: Ενίσχυση της κερδοφορίας αλλά με προκλήσεις το 2026 – Αφοσιωμένη στο Swiss Made, δεν μεταφέρει την παραγωγή
- UniCredit: Αναμένει έως €500 εκατ. μείωση κόστους λόγω της ΤΝ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.