Όλη η Αθήνα άρχισε ξαφνικά να μιλάει για την McLaren ! Κι όχι λόγω της νίκης του Lando Norris στο εναρκτήριο grand prix της σεζόν στη Μελβούρνη, αλλά εξαιτίας του μονοθέσιου MCL39, το οποίο ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της συνεργασίας της Allwyn , μητρικής του ΟΠΑΠ με τη Formula 1 και την ομάδα της McLaren, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Χιλιάδες φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού – και όχι μόνο – έσπευσαν να δουν από κοντά και να φωτογραφηθούν με το αυθεντικό αγωνιστικό της McLaren, το οποίο βρέθηκε την Παρασκευή 14 Μαρτίου στην OPAP Arena και την Κυριακή 16 Μαρτίου στην πλατεία Συντάγματος, σε δύο θεματικές εκδηλώσεις που διοργάνωσαν ο ΑΝΤ1, επίσημος της Ελλάδας.



Στο Σύνταγμα, μάλιστα, η προσέλευση ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, με τον κόσμο να σχηματίζει ατελείς ουρές και να περιμένει υπομονετικά για να ζήσει μια πραγματικά πρωτόγνωρη εμπειρία.
Εκτός από φωτογραφίες δίπλα στο μονοθέσιο της McLaren , όσοι βρέθηκαν στο OPAP Arena και στο Σύνταγμα είχαν την ευκαιρία, μέσα από ένα ΑΙ photo booth , να μετατραπούν σε πιλότους της πρωταθλήτριας κατασκευαστών για το 2024, να κάνουν face painting στο απόλυτο trend , το περίφημο papaya color της McLaren απολαύσουν πολλή μουσική.





Μια έξτρα έκπληξη περίμενε τους επισκέπτες στο event του Συντάγματος, καθώς εκεί βρέθηκαν και μοναδικά supercars.

Διαβάστε επίσης
F1 Ferrari: Υστερούν, δυσλειτουργούν, θα βελτιωθούν;
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νίκος Παπαθανάσης στο mononews: Το 70% των συμβάσεων δανείου στο «Σπίτι μου 2» έχει ήδη εκταμιευθεί
- Ο χορός του Ερυθρού Σταυρού στο Μονακό, στο Παρίσι οι daughters of Penelope, ώρα Μυκόνου… Tudor, δωρεά αγάπης στην Lifeline Hellas, και μία έκθεση για το… κακό μάτι
- Τραμπ vs Μέρντοχ: Ο πόλεμος των μεγιστάνων και το παιχνίδι των media
- Χρηματιστήριο: Πόσα κεφάλαια διεκδικεί ενόψει αναβάθμισης, περιμένοντας τον Σεπτέμβριο τον FTSE

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.
Διαβάζονται Τώρα

Εριέττα Κούρκουλου: Καυγάς με οικογένεια από το Ισραήλ – «Να γυρίστε στη χώρα σας, δεν σας θέλουμε εδώ»
Bloomberg: Yπερδεξαμενόπλοιο του Αλαφούζου με σαουδαραβικό ντίζελ κατευθύνεται στην Ευρώπη που διψάει για καύσιμα
