Όλη η Αθήνα άρχισε ξαφνικά να μιλάει για την McLaren ! Κι όχι λόγω της νίκης του Lando Norris στο εναρκτήριο grand prix της σεζόν στη Μελβούρνη, αλλά εξαιτίας του μονοθέσιου MCL39, το οποίο ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της συνεργασίας της Allwyn , μητρικής του ΟΠΑΠ με τη Formula 1 και την ομάδα της McLaren, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Χιλιάδες φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού – και όχι μόνο – έσπευσαν να δουν από κοντά και να φωτογραφηθούν με το αυθεντικό αγωνιστικό της McLaren, το οποίο βρέθηκε την Παρασκευή 14 Μαρτίου στην OPAP Arena και την Κυριακή 16 Μαρτίου στην πλατεία Συντάγματος, σε δύο θεματικές εκδηλώσεις που διοργάνωσαν ο ΑΝΤ1, επίσημος της Ελλάδας.




Στο Σύνταγμα, μάλιστα, η προσέλευση ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, με τον κόσμο να σχηματίζει ατελείς ουρές και να περιμένει υπομονετικά για να ζήσει μια πραγματικά πρωτόγνωρη εμπειρία.
Εκτός από φωτογραφίες δίπλα στο μονοθέσιο της McLaren , όσοι βρέθηκαν στο OPAP Arena και στο Σύνταγμα είχαν την ευκαιρία, μέσα από ένα ΑΙ photo booth , να μετατραπούν σε πιλότους της πρωταθλήτριας κατασκευαστών για το 2024, να κάνουν face painting στο απόλυτο trend , το περίφημο papaya color της McLaren απολαύσουν πολλή μουσική.





Μια έξτρα έκπληξη περίμενε τους επισκέπτες στο event του Συντάγματος, καθώς εκεί βρέθηκαν και μοναδικά supercars.

Διαβάστε επίσης
F1 Ferrari: Υστερούν, δυσλειτουργούν, θα βελτιωθούν;
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γιώργος Τσαβλίρης (Tsavliris Group): Eνας old school gentleman πίσω από 3.000 διασώσεις στους πέντε ωκεανούς
- Χανιά: Σύμβαση για ενεργειακή αναβάθμιση του 9ου Δημοτικού με 830.000 ευρώ
- Ρέθυμνο: Σπείρα τηλεφωνικών απατών με λεία 50.000 ευρώ – Συνελήφθη 32χρονος
- Βρετανία: Σύγκρουση δύο τρένων κοντά στο Μπέντφορντ – Ένας νεκρός και δεκάδες τραυματίες
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.
Διαβάζονται Τώρα
Απόστολος Βακάκης: Πού φτάνουν οι αποδοχές του Mr Jumbo, τα μερισματικά έσοδα των 15,6 εκατ. ευρώ και η… πίκρα των μετόχων
Το ράλι της Aktor και τα μυστικά Εξάρχου, τι συμβαίνει σε ΕΛΠΕ και Bylot, η ΠΛΑΘ έχει story, ο Παπασταύρου και ο ΑΔΜΗΕ, ο μισθός του Βακάκη, ο tiktoker Καντώρος, ο personal trainer της κυρίας υπουργού, όταν το Château Margaux συναντά το Costa Navarino και ο εφοπλιστής Τσαβλίρης στο My Story
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.