ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ούτε δύο 24ωρα έχουν μείνει για τον γάμο του Νικολάου Ντε Γκρες με την Χρυσή Βαρδινογιάννη, που έχει προσελκύσει τα φώτα της δημοσιότητας και το ενδιαφέρον του κόσμου.
Το ζεύγος δείπνησε σήμερα στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία», ενώ στη συνέχεια, κατευθύνθηκαν στο «Βουλκανιζατέρ» στο Κουκάκι για να συνεχίσουν τη βραδιά τους, για να γιορτάσουν το ευτυχές γεγονός, με μέλη της οικογένειας, όπως την μητέρα του Νικόλαου, Άννα-Μαρία, τον Μάθιου Κουμάρ, τη, μικρότερη αδερφή του γαμπρού, Θεοδώρα, την Βασίλισσα Σοφία με την κόρη της, Ινφάντα Κριστίνα και την αδερφή της, πριγκίπισσα Ειρήνη.
Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν επίσης, η Πριγκίπισσα Βενεδίκτη της Δανίας με την κόρη της, Αλεξάνδρα. Ο Νικόλαος Ντε Γκρες μαζί με τη Χρυσή Βαρδινογιάννη έφτασαν στον χώρο πριν από τους καλεσμένους, στις 20:00 και κατευθύνθηκαν αμέσως προς το εστιατόριο, αποφεύγοντας τα φώτα της δημοσιότητας.
Η οικογένεια ανακοίνωσε ότι ο γάμος θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 σε κλειστό κύκλο, παρουσία μόνο στενών συγγενών και φίλων. Κουμπάροι θα είναι ο πατέρας της νύφης, Γιώργος Βαρδινογιάννης, και ο αδελφός του γαμπρού, Παύλος Ντε Γκρες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αριθμός των καλεσμένων θα είναι περιορισμένος, αφού δεν θα ξεπερνάει τα 50 άτομα. Παράλληλα, φαίνεται πως οι κουμπάροι έχουν μοιράσει τις αρμοδιότητές τους, καθώς, όπως αναφέρουν πηγές, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης θα αλλάξει τις βέρες στο ζευγάρι, ενώ ο Παύλος Ντε Γκρες τα στέφανα.
Για την ομαλή διεξαγωγή της τελετής, θα ληφθούν αυστηρά μέτρα ασφαλείας, ενώ οι δρόμοι γύρω από τον ναό θα παραμείνουν κλειστοί. Δεδομένης της τοποθεσίας του ναού στα Αναφιώτικα της Πλάκας, οι καλεσμένοι αναμένεται να αρχίσουν να προσέρχονται από τις 17:15.
Το ζευγάρι επιθυμεί μια διακριτική τελετή, χωρίς υπερβολές, ώστε να αποφευχθεί η υπερβολική δημοσιότητα ενώ μετά το μυστήριο θα ακολουθήσει δεξίωση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέος φόρος στον online τζόγο: Το σχέδιο που διχάζει την ευρωπαϊκή αγορά
- Αλέξανδρος Αργυρός (AXIA): Η είσοδος της Star Bulk στο XA συνδέει τη διεθνή δυναμική και παράδοση της ναυτιλίας μας με την ανάπτυξη της εγχώριας κεφαλαιαγοράς
- Τραμπ: Απειλεί να βάλει τέλος στις εμπορικές ανταλλαγές με την ΕΕ εξαιτίας του σχεδίου της ο Καναδάς να γίνει συνδεδεμένο μέλος
- ΕΥΑΘ: Συμφωνία με την ΕΤΕπ ανοίγει τον δρόμο πιστωτική γραμμή ως 290 εκ. ευρώ για Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.