ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στα εγκαίνια έκθεσης τέχνης στην γκαλερί Ζουμπουλάκη παραβρέθηκαν η Χρυσή Βαρδινογιάννη και ο Νικόλαος Ντε Γκρες.
Το όμορφο ζευγάρι φωτογραφήθηκε χαμογελαστό, στην ατομική έκθεση της Μαρίνας Καρέλλα με τίτλο “Le Passage”.
Η Χρυσή Βαρδινογιάννη εμφανίστηκε φορώντας ένα ενδιαφέρον outfit. Επέλεξε μία μωβ δερμάτινη μπλούζα και μία μαύρη φούστα με βυζαντινά λευκά στοιχεία από το ιταλικό brand Emporio Sirenuse.
Στο πλευρό της ήταν ο σύζυγός της, Νικόλαος Ντε Γκρες, ο οποίος φόρεσε ένα γαλάζιο πουκάμισο με ένα μπεζ παντελόνι.

Στην ίδια έκθεση βρέθηκαν και η μητέρα του Νικόλαου, Άννα Μαρία, συνοδευόμενη από τον αδελφό του, Παύλο Ντε Γκρες.
Διαβάστε επίσης:
Όλγα Κεφαλογιάννη: Πρόσθεσε και επίσημα το επίθετο Βαρδινογιάννη στη νέα της ταυτότητα
Χρυσή Βαρδινογιάννη, Νικόλαος Ντε Γκρες και Άννα Μαρία: Λαμπερή εμφάνιση στο gala της ΕΛΠΙΔΑΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νεκρός εντοπίστηκε ο ποινικολόγος Σταύρος Γεωργίου – Εξετάζεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας
- Aktor: Υπό ποια προϋπόθεση μπορεί να σηκώσει από τις αγορές μέχρι 850 εκατ. ευρώ
- Πώς η κατάρρευση των τιμών του ελαιολάδου έκρυψε τη βελτίωση των οικονομικών επιδόσεων της Μέλισσα Κίκιζας
- Το 25% του «Αχιλλέα», τα ραντεβού στο Κολωνάκι, η υπόσχεση της Νίκης, ο «μπροστινός» του Κασιδιάρη, τα στοιχήματα του Σπανάκη και οι 15 της ΝΔ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.