ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο Τατόι τελέστηκε το πρωί της Πέμπτης το τρισάγιο στη μνήμη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, όπου το «παρών» έδωσε και η Χρυσή Βαρδινογιάννη προκειμένου να είναι στο πλευρό του αγαπημένου της, Νικόλαου Ντε Γκρες.
Η τελετή έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο από τον Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρα.
Τα μέλη της τέως βασιλικής οικογένειας δεν προχώρησαν σε δηλώσεις, ωστόσο, στη δημοσιότητα κυκλοφόρησε βίντεο κατά την έξοδό τους από το εστιατόριο «21» στο Κεφαλάρι, όπου ακολούθησε το γεύμα.
Ειδικότερα, η κάμερα απαθανάτισε τη Χρυσή Βαρδινογιάννη στο πλευρό του Νικολάου κατά την έξοδό τους από το γνωστό εστιατόριο.
Υπενθυμίζεται ότι η Χρυσή είχε παρευρεθεί και στον γάμο της αδελφής του Νικολάου, Θεοδώρας με τον Μάθιου Κουμάρ, τον περασμένο Σεπτέμβριο.
Δείτε βίντεο από το tlife:
Διαβάστε επίσης:
Χρυσή Βαρδινογιάννη – Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Χώρισαν μετά από 5 χρόνια σχέσης
Κινδυνεύει η Ελλάδα από τους Ντεγκρέτσια και τα εγγόνια της Φρειδερίκης;
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πετρέλαιο: Στα 83,5 δολάρια το βαρέλι έκλεισε το Brent
- Wall Street: Η αδύναμη αγορά εργασίας έστειλε σε νέο ρεκόρ τον S&P 500 – Άλμα 15,8% για την SpaceX
- Reuters: Σύντομα μια συμφωνία του Ομάν και του Ιράν για τα Στενά του Ορμούζ, λέει Αμερικανός αξιωματούχος
- Αμπάς Αραγτσί: Οι μουσουλμανικές χώρες να βασιστούν στις δυνάμεις τους απέναντι στους «εχθρικούς ξένους»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.