ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αρκετά δύσκολη είναι η κατάσταση που αντιμετωπίζουν οι οδηγοί στους δρόμους της Αθήνας, στους οποίους παρουσιάζεται έντονο μποτιλιάρισμα το απόγευμα της Παρασκευής, 13 Δεκεμβρίου.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στον Κηφισό, όπου η κίνηση ξεκινάει από το ύψος της Καλυφτάκη στην Κηφισιά και καταλήγει ως και το Μοσχάτο.
Παράλληλα, «στο κόκκινο» είναι και οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας, ενώ αυξημένη είναι και η κίνηση στην Αττική Οδό, με τα προβλήματα να ξεκινούν από την Περιφερειακή Υμηττού και στα δύο ρεύματα.
Καθυστερήσεις αντιμετωπίζουν οι οδηγοί στην Αττική Οδό από Ανούσα ως και την Λεωφόρο Κηφισίας.
Καθυστερήσεις προς Ελευσίνα:
5΄-10΄ στην έξοδο για Λαμία,
25΄-30΄από Ανούσα έως Κηφισίας.
Καθυστερήσεις προς Αεροδρόμιο:
10΄-15΄ στην έξοδο για Λαμία,
10΄-15΄ από Μεταμόρφωση έως Κηφισίας.
Περιφ. Υμηττού καθυστερήσεις στην έξοδο για Καρέα. https://t.co/QCy0oinoFg— Attiki Odos Traffic (@aodostraffic) December 13, 2024
Διαβάστε επίσης:
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον κόμβο Βασιλίσσης Σοφίας και Παπαδιαμαντοπούλου το Σάββατο 14/12
Ρωμανός για ΠΑΣΟΚ: Αντιπολιτεύονται με μία λογική «λεφτά υπάρχουν 2.0»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δολάριο: Έτοιμο να ανακόψει την πτώση τριών εβδομάδων, καθώς τερματίζεται το ράλι του χρυσού και το γεν υποχωρεί
- Κρήτη: Δύο σεισμικές δονήσεις μέσα σε λίγα λεπτά
- Τραμπ: Διέγραψε το βίντεο που δείχνει τους Ομπάμα ως πιθήκους – «Υπάλληλος το ανέβασε κατά λάθος»
- Ιάσονας Αποστολόπουλος κατά Καρυστιανού για ναυάγιο στη Χίο: Είναι αυτά τα παιδιά εισβολείς; Οφείλετε να ανασκευάσετε
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.