ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Χτες, Σάββατο, o Σάββας Πούμπουρας και η σύντροφός του, Αρετή Θεοχαρίδη, παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στην Κύπρο με φόντο ένα από τα πιο όμορφα σημεία της Πάφου.
Φορώντας ένα χακί παντελόνι και ένα λευκό λινό πουκάμισο, ο 37χρονος παρουσιαστής ντύθηκε γαμπρός και κράτησε το χέρι της αγαπημενής του Αρετής η οποία ντύθηκε με ένα απλό, αέρινο, λευκό φόρεμα αρχαιοελληνικής αισθητικής.
Ήταν ένας γάμος χωρίς καμία επιτήδευση, σε στενό κύκλο και μακριά από τα φωτα της δημοσιότητας και ο οποίος τελέστηκε σε εξωτερικό χώρο με φόντο το ναυάγιο του εμπορικού πλοίου EDROIII και τις θαλασσινές σπηλιές της περιοχής. . Πρόκειται για ένα ναυάγιο το οποίο βρίσκεται εκεί από το 2011 και η συγκεκριμένη περιοχή είναι ενταγμένη στο πρόγραμμα Natura 2000.
Πριν από μερικές ώρες, ο Σάββας Πούμπουρας ανέβασε την πρώτη τους φωτογραφία ως ζευγάρι στο λογαριασμό του στο Instagram, συνοδεύοντας την με μια λακωνική αλλά με πολυ χιούμορ ατάκα: «Case closed (Η υπόθεση έκλεισε)»!
https://www.instagram.com/p/BWSzBfdlAYO/?taken-by=savas_poumpouras
Φυσικά και οι καλεσμένοι φίλοι του ζευγαριού ανέβασαν τις δικές τους φωτογραφίες και stories!
Πηγή: Bovary.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ρομαντικός Κωστής Χατζηδάκης. Παντρεύτηκε στην Τζια την ώρα του ηλιοβασιλέματος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός με την πρώην του Βασάλου: Έβγαλε μηνύματα του παίκτη του Survivor στη φόρα!
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Άβα Γαλανοπούλου μίλησε για τη μάχη με τη νευρική ανορεξία: Έπεσα θύμα του πρώην συντρόφου μου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος: Εντόπισε «μαύρη τρύπα» άνω των 2 εκατ. ευρώ στα οικονομικά του «Φραπέ» από την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Coca Cola: Τι προβληματίζει την αγορά για το deal στην Ν. Αφρική και η μετοχή πέφτει κάτω από τα 40 ευρώ
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Dj, σερβιτόρος και οικοδόμος εισέπρατταν εκατ. χωρίς να είναι αγρότες – Πώς δρούσε το κύκλωμα
- Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον ΑΘΕ
