ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μετά τη χθεσινή κοινή παρουσία τους στην εκδήλωση του Ιδρύματος “Κωνσταντίνος Καραμανλής”, οι κύριοι Μητσοτάκης και Σαμαράς συναντήθηκαν ξανά σήμερα το απόγευμα στα εγκαίνια του “Σπιτιού του Οδυσσέα Ελύτη”, στην Πλάκα.
Ο Πρωθυπουργός είχε χειραψία με τον κ. Σαμαρά, ενώ χαιρέτησε και τη σύζυγο του Μεσσήνιου πολιτικού, Γεωργία Σαμαρά.
Οι κύριοι Μητσοτάκης και Σαμαράς κάθισαν στις θέσεις τους, ενώ ανάμεσά τους βρισκόταν η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη.
Διαβάστε επίσης
Ιταλία: η ετήσια διαμονή Iταλών αστυνομικών στην Αλβανία θα κοστίσει 8.897.200 ευρώ
Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών: Δωρεά εξοπλισμού στη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δείτε live τις ανακοινώσεις για τις αυξήσεις στον κατώτατο μισθό
- Συνεργασία ΔΥΠΑ – ΟΟΣΑ: Νέα στρατηγική για την ενίσχυση της επανένταξης των πιο ευάλωτων ανέργων
- ΕΚΤΕΡ: Η απάντηση για απόφαση του ΣτΕ σχετικά με επένδυση στις Κολυμπήθρες Πάρου
- Xρυσός: Υποχωρούν οι τιμές λόγω αντικρουόμενων δηλώσεων από ΗΠΑ και Ιράν για τον τερματισμό του πολέμου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.