ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Σε παραλήρημα γνήσιου ακροδεξιού και ρατσιστικού μίσους επιδόθηκε σήμερα το πρωί ο γνωστός περιφερόμενος των τηλεπαραθύρων και αυτοαποκαλούμενος αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας», αναφέρει η Νέα Αριστερά σε σχόλιο της.
Προσθέτει ότι «με την συνδρομή των δύο παρουσιαστών σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ ο γνωστός για τις συμβουλές του σε επίδοξους γυναικοκτόνους επιδόθηκε σε ένα κρεσέντο στοχοποίησης των Ρομά». Η Νέα Αριστερά μιλά για λόγο «που κάλλιστα μπορεί να θεωρηθεί υποκίνηση σε βία με ρατσιστικά χαρακτηριστικά». «Δεν γνωρίζουμε αν εκπροσωπεί την ΕΛΑΣ ή το υπουργείο προστασίας του Πολίτη είναι όμως σε κάθε περίπτωση αδιανόητο τηλεοπτικές εκπομπές να μετατρέπονται σε πεδία διακίνησης του ρατσισμού, της βίας και του μισούς. Αναμένουμε την παρέμβαση του ΕΣΡ εάν όχι του εισαγγελέα», σημειώνει.
Διαβάστε επίσης
Μητσοτάκης στη Ρηγίλλης: Η Νέα Δημοκρατία δεν κοιτά ούτε αριστερά, ούτε δεξιά, παρά μόνο μπροστά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κεντρική Τράπεζα Τουρκίας : Στο 28% ανεβάζει την πρόβλεψη για τον πληθωρισμό
- Shein: Υπ’ ατμόν για το μεγάλο ντεμπούτο στο χρηματιστήριο του Χονγκ Κονγκ – Στόχος τα $3 δισ.
- Γαλλία: Οι καύσωνες αφήνουν κόστος έως 15 δισ. ευρώ – Βαρύ πλήγμα από ξηρασία και πυρκαγιές
- Tαξιδεύουμε από Άραχθο μέχρι Αρκαδικό χωριό με το Volvo XC40 B3
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.