ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Σε παραλήρημα γνήσιου ακροδεξιού και ρατσιστικού μίσους επιδόθηκε σήμερα το πρωί ο γνωστός περιφερόμενος των τηλεπαραθύρων και αυτοαποκαλούμενος αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας», αναφέρει η Νέα Αριστερά σε σχόλιο της.
Προσθέτει ότι «με την συνδρομή των δύο παρουσιαστών σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ ο γνωστός για τις συμβουλές του σε επίδοξους γυναικοκτόνους επιδόθηκε σε ένα κρεσέντο στοχοποίησης των Ρομά». Η Νέα Αριστερά μιλά για λόγο «που κάλλιστα μπορεί να θεωρηθεί υποκίνηση σε βία με ρατσιστικά χαρακτηριστικά». «Δεν γνωρίζουμε αν εκπροσωπεί την ΕΛΑΣ ή το υπουργείο προστασίας του Πολίτη είναι όμως σε κάθε περίπτωση αδιανόητο τηλεοπτικές εκπομπές να μετατρέπονται σε πεδία διακίνησης του ρατσισμού, της βίας και του μισούς. Αναμένουμε την παρέμβαση του ΕΣΡ εάν όχι του εισαγγελέα», σημειώνει.
Διαβάστε επίσης
Μητσοτάκης στη Ρηγίλλης: Η Νέα Δημοκρατία δεν κοιτά ούτε αριστερά, ούτε δεξιά, παρά μόνο μπροστά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ocean Network Express: Έσοδα 4 δισ. δολάρια στο τελευταίο τρίμηνο
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Οργισμένος, αλλά σίγουρος για την κατάκτηση της EuroLeague – Το νέο βίντεο από το βροχερό Σούνιο
- OceanPal: Όρισε την CBIZ CPAs PC ως λογιστική εταιρεία στη θέση της Ernst & Young Hellas
- Στο φως η Αλεξάνδρεια στον Τίγρη – Η χαμένη πόλη το Μεγάλου Αλεξάνδρου στο σημερινό Ιράκ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.