ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι υπέροχες 15, οι φήμες για την ACAG, οι άγριες διαθέσεις σε Metlen και ΔΕΗ, το «φάντασμα» της Προοδευτικής, τι λέει η Αλεξία για την πώληση της Aea, η πίεση της Κίμπερλι και οι νέες κινήσεις Λασκαρίδη, Μαρτίνου, Ιγγλέση
Οι αγορές αψηφούν προσώρας τις πολεμικές ιαχές – Εστιάζουν στα εταιρικά αποτελέσματα και τα επιτόκια
Talk of the town η λίστα mononews100, τι είπαν ΚΜ και Όλγα, ποιοι αγοράζουν Βιοχάλκο, Cener, Aegean, το ράλι σε Eurobank – Alpha, το δίλημμα του Μυλωνά, οι περίεργες προμήθειες του Δ. Αθηναίων, τα ψώνια Λαιμού, Μαρτίνου, Ιγγλέση, Τσάκου, τα μηνύματα της Κίμπερλι σε υπουργό, και η άγνοια της κόκκινης Άννας
Η Cenergy Holdings SA ανακοίνωσε στο χρηματιστήριο ότι η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της πραγματοποιήθηκε στις 2 Οκτωβρίου 2024. Κατά τη συνέλευση, παρέστησαν και εκπροσωπήθηκαν μέτοχοι που αντιπροσωπεύουν 161.215.511 μετοχές (δηλαδή 84,78 % του συνολικού αριθμού των 190.162.681 μετοχών της εταιρείας), ικανοποιώντας τις απαιτήσεις περί απαρτίας του καταστατικού της εταιρείας. Οι παρακάτω αποφάσεις ελήφθησαν κατά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 2 ας Οκτωβρίου 2024:
• Χορήγηση εξουσιοδότησης στο Διοικητικό Συμβούλιο για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας, η οποία θα μπορεί να ασκηθεί μόνο μία φορά εντός περιόδου πέντε ετών από τη δημοσίευση της τροποποίησης του καταστατικού αναφορικά με το εγκεκριμένο κεφάλαιο στα Παραρτήματα της Βελγικής Κρατικής Εφημερίδας (Annexes du Moniteur Belge / Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad) υπό τις περιστάσεις που περιγράφονται στην έκθεση του Διοικητικού Συμβουλίου η οποία έχει συνταχθεί σύμφωνα με το άρθρο 7:199 του Βελγικού Κώδικα Εταιρειών και Ενώσεων, και τροποίηση του καταστατικού της Εταιρείας με την προσθήκη του άρθρου 7β.
Αριθμός μετοχών στις οποίες αντιστοίχησαν έγκυρες ψήφοι: 161.215.511 (100 % των παρισταμένων ή εκπροσωπουμένων μετοχών). Αριθμός ψήφων υπέρ: 159.065.895 (98,67 % των παρισταμένων ή εκπροσωπουμένων μετοχών), κατά: 2.149.616 (1,33 % των παρισταμένων ή εκπροσωπουμένων μετοχών), απείχαν της ψηφοφορίας: 0 (0 % των παρισταμένων ή εκπροσωπουμένων μετοχών).
• Χορήγηση εξουσιοδότησης στο συμβολαιογράφο για το συντονισμό των άρθρων του καταστατικού και την κατάθεση της ενοποιημένης έκδοσης στο μητρώο του αρμόδιου εμπορικού δικαστηρίου. Αριθμός μετοχών στις οποίες αντιστοίχησαν έγκυρες ψήφοι: 161.215.511 (100 % των παρισταμένων ή εκπροσωπουμένων μετοχών).
Αριθμός ψήφων υπέρ: 159.065.895 (98,67 % των παρισταμένων ή εκπροσωπουμένων μετοχών), κατά: 2.149.616 (1,33 % των παρισταμένων ή εκπροσωπουμένων μετοχών), απείχαν της ψηφοφορίας: 0 (0 % των παρισταμένων ή εκπροσωπουμένων μετοχών).
Διαβάστε επίσης
ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Στις 23 Οκτωβρίου η ΓΣ για την πώληση της Τέρνα Ενεργειακή
Λάμψα: Αύξησε το ποσοστό της στη Regency στο 25,83%
Intracom: Άρση του ενεχύρου στις μετοχές της Κλουκίνας – Λάππας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σε πλήρη λειτουργία αρχές του 2027 το Παιδιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης – Η πορεία του έργου
- Tραμπ για FED: «Ο Κέβιν Γουόρς θα μειώσει τα επιτόκια»
- Μητσοτάκης: «Απολύτως ψευδές ότι η χώρα μας είναι μια δυστοπία στα εργατικά ατυχήματα – Οι σκέψεις όλων μας στις οικογένειες που πενθούν»
- Γάζα: Το Ισραήλ θα ανοίξει σήμερα το πέρασμα της Ράφα μετά από δύο χρόνια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.