ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αττική Οδός: Εξετάζονται οι τελικές παρεμβάσεις στον κόμβο Μεταμόρφωσης από τη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ– Στον πάγο η Λεωφόρος Κύμης
Σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε.» και τον διακριτικό τίτλο «ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ» (η «Εταιρεία») καλεί τους Μετόχους της Εταιρείας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 23η Οκτωβρίου 2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00 π.μ., στα γραφεία της έδρας της Εταιρείας επί της Λ. Μεσογείων 85, 11526, Αθήνα καθώς και με συμμετοχή από απόσταση σε πραγματικό χρόνο μέσω τηλεδιάσκεψης, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί του παρακάτω μοναδικού θέματος ημερήσιας διάταξης:
(α) της πώλησης και μεταβίβασης προς την ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Masdar Hellas Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία» (η «Αγοράστρια») του συνόλου των μετοχών εκδόσεως της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Ανώνυμη Βιομηχανική Εμπορική Τεχνική Εταιρεία» που κατέχει η Εταιρεία και
(β) της σύναψης της σχετικής από 20.6.2024 σύμβασης αγοραπωλησίας μετοχών και δεσμεύσεων (Share Purchase and Covenants Agreement – η «Σύμβαση») μεταξύ της Εταιρείας, της Αγοράστριας και της εταιρείας “MASDAR TRIDENT HOLDING RSC LIMITED” (ως εγγυήτριας υπέρ της Εταιρείας) και των λοιπών συμφωνιών που περιλαμβάνονται στη Σύμβαση.
Η ισχύς της Σύμβασης και οι σχετικές συναλλαγές τελούν υπό την αίρεση της λήψης των απαιτούμενων εγκρίσεων και των λοιπών αιρέσεων που περιλαμβάνονται στη Σύμβαση.
Η Εταιρεία ενημερώνει τους μετόχους ότι είναι δυνατή η συμμετοχή στη Γενική Συνέλευση και στην ψηφοφορία, πριν και κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης, και από απόσταση με οπτικοακουστικά και ηλεκτρονικά μέσα (τηλεδιάσκεψη), σύμφωνα με τις διαδικασίες που ορίζονται στην παρούσα Πρόσκληση.
Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης εκ του Νόμου απαρτίας για την λήψη απόφασης επί των θεμάτων της Ημερησίας Διάταξης, η τυχόν Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα συνέλθει την 31η Οκτωβρίου 2024, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00 π.μ. στον ίδιο χώρο και με τον ίδιο τρόπο.
Διαβάστε επίσης
CPLP Shipping: Παραιτήθηκε από μέλος του ΔΣ ο Σπ. Λεούσης
Λάμψα: Αύξησε το ποσοστό της στη Regency στο 25,83%
Intracom: Άρση του ενεχύρου στις μετοχές της Κλουκίνας – Λάππας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πετρέλαιο: Πάνω από 112 δολάρια το βαρέλι μετά τα πλήγματα σε κρίσιμες ενεργειακές υποδομές και τις απειλές Τραμπ
- Το Ιράν βομβάρδισε ξανά τη μεγαλύτερη μονάδα LNG στον κόσμο, στο Κατάρ
- Οι γυναίκες που οδηγούν την Porsche μπροστά
- J & J Innovative Medicine: Απέσυρε δύο φάρμακα από την Ελλάδα – Το παρασκήνιο των νέων ελλείψεων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.