ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Καλή αρχή ευχήθηκε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την επίσκεψή του στο υπουργείο Παιδείας, για την έναρξη λειτουργίας του Ψηφιακού Φροντιστηρίου για τους μαθητές της Γ´ λυκείου.
«Το ζωντανό, Ψηφιακό Φροντιστήριο είναι μία σημαντική καινοτομία. Αξιοποιούμε την τεχνολογία για να μπορούν να έχουν οι μαθητές πρόσβαση σε ένα ποιοτικό συμπληρωματικό μάθημα», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.
«Είμαι σίγουρος ότι ο θεσμός αυτός θα ριζώσει», πρόσθεσε.
Τον πρωθυπουργό υποδέχθηκαν νωρίτερα στην είσοδο του κτιρίου η ηγεσία του υπουργείου, Κυριάκος Πιερρακάκης, υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, και οι υφυπουργοί Ζέττα Μακρή και Ιωάννα Λυτρίβη.
Διαβάστε επίσης:
Μανουσάκης (ΑΔΜΗΕ): Απαραίτητες οι ηλεκτρικές διασυνδέσεις για την ενοποίηση της Ευρώπης
Δημήτριος Δρόσος: Οργάνωση, λειτουργία, ανάπτυξη και διοίκηση λιμένων
Συναγερμός για μεγάλη φωτιά στα διυλιστήρια της Motor Oil [φωτογραφίες – βίντεο]
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Άδωνις Γεωργιάδης κατά EllinikaHoaxes: Φοβισμένοι από την Αριστερά, δώσατε εξετάσεις για να σας συμπαθήσουν – Αν ξεμείνουμε από ραντεβού, θα δημιουργήσουμε κι άλλα
- Κατάσταση «ανωτέρας βίας» κήρυξε το Ιράκ στις παραδόσεις πετρελαίου – Προς τα 113 δολάρια το Brent
- Οι ΗΠΑ λένε ότι μπορούν να «εξουδετερώσουν» το νησί Χαργκ του Ιράν ανά πάσα στιγμή
- HELLENiQ Energy: Αντικαθιστά τα φορτία από Ορμούζ με άλλους τύπους αργού
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.