ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε σήμερα το βράδυ ότι εξουδετέρωσε «τουλάχιστον 19 τρομοκράτες της Χαμάς και της Ισλαμικός Τζιχάντ» στην πολύνεκρη αεροπορική επιδρομή του σε σχολείο της Γάζας, η οποία προκάλεσε διεθνή κατακραυγή.
«Κατόπιν έρευνας των υπηρεσιών πληροφοριών, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι τουλάχιστον 19 τρομοκράτες της Χαμάς και της Ισλαμικός Τζιχάντ εξουδετερώθηκαν», τόνισε ο στρατός σε ανακοίνωση στην οποία δημοσίευσε τα ονόματα και τις φωτογραφίες που παρουσιάζει ως εκείνα των σκοτωμένων μαχητών.
«Οι τρομοκράτες επιχειρούσαν με σκοπό να πραγματοποιήσουν επιθέσεις εναντίον Ισραηλινών στρατιωτών (…) από το εσωτερικό της περιβόλου» του σχολικού κτιριακού συγκροτήματος, πρόσθεσε η ανακοίνωση.
Ο ισραηλινός στρατός επιπρόσθετα ανέφερε ότι η επιδρομή έγινε «με τη χρήση τριών πυρομαχικών ακριβείας» και ότι «ο χώρος στον οποίο βρίσκονταν οι τρομοκράτες δεν υπέστη σημαντικές ζημιές».
Σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία του παλαιστινιακού θύλακα, από το πλήγμα αυτού του Ισραλινού στρατού στο σχολικό κτιριακό συγκρότημα σκοτώθηκαν 93 Παλαιστίνιοι.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Προβάδισμα της Καμάλα Χάρις έναντι του Τραμπ σε τρεις «swing states» δίνουν νέες δημοσκοπήσεις
ΗΠΑ: «Έντονη ανησυχία» για το πολύνεκρο βομβαρδισμό σε σχολείο στη Γάζα
Κουρσκ: Πάνω από 76.000 άνθρωποι απομακρύνθηκαν από την περιοχή μετά την ουκρανική εισβολή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τα «τραπεζώματα» του ΚΜ, το νέο κρίσιμο ταξίδι του Παπασταύρου, ο σκοτωμός στην Κύπρο και γιατί δεν μιλά ο Καραμανλής
- Πάνος Καμμένος στο Mononews: Γιατί μισώ τον Σαμαρά
- Το παρελθόν ως προϊόν: Ο Τσίπρας επινοεί τον Τσίπρα
- Νέο «λίφτινγκ» στην Golden Visa – Τέλος η μετατροπή των ακινήτων σε Airbnb και νέοι όροι για επενδύσεις σε διατηρητέα κτίρια