ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Φωτιά ξέσπασε σήμερα σε κτίριο της πολυεθνικής φαρμακευτικής εταιρίας Novo Nordisk της Δανίας, ανακοίνωσε ο φαρμακευτικός κολοσσός.
“Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι φωτιά ξέσπασε σήμερα το απόγευμα στην οροφή κτιρίου γραφείων που ενοικιάζει η Novo Nordisk στο Κροχσοβάι, στο(προάστιο) Μπάουσβαρντ”, δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρίας προσθέτοντας ότι το εν λόγω κτίριο δεν είναι αυτό που στεγάζει τα κεντρικά γραφεία του φαρμακευτικού κολοσσού.
“Η πυροσβεστική και η αστυνομία βρίσκονται στο σημείο και η φωτιά είναι τώρα υπό έλεγχο”, πρόσθεσε η Novo.
Η τοπική αστυνομία ανταποκρίθηκε στην κλήση που έλαβε για φωτιά στο Κροχσοβάι, στο Μπάουσβαρντ, σχεδόν 13 χλμ. βορειοανατολικά του κέντρου της Κοπεγχάγης, ανακοίνωσε η αστυνομία της Κοπεγχάγης με ανάρτησή της στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Χ.
Δημοσκόπηση Metron Analysis: To 83% των ψηφοφόρων ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ θέλουν ενιαίο κεντροαριστερό κόμμα
Lamda Development: Στην ΜΕTKA η κατασκευή του Riviera Galleria
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μαύρη Θάλασσα: 250% αυξήθηκαν τα ασφάλιστρα μετά τις επιθέσεις στα δεξαμενόπλοια
- Οι Χούθι απελευθέρωσαν το πλήρωμα του ελληνικού Eternity C που δέχτηκε επίθεση στην Ερυθρά Θάλασσα τον Ιούλιο
- Νέα ηγεσία στη Binance: Η Yi He ορίζεται συν-CEO
- Τάκης Θεοδωρικάκος: Ενισχύουμε τη στρατηγική μας σχέση με τις ΗΠΑ σε επενδύσεις, βιομηχανία, ναυπηγική και καινοτομία