ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Κώστας Κοκκινάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Survivor: Πανόραμα και αναφέρθηκε στον Γιώργο Αγγελόπουλο και την εμμονή των Διασήμων να τον ψηφίζουν ως υποψήφιο για αποχώρηση.
Η Ελεονώρα Μελέτη ρώτησε τον πρώην παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης τι έκανε ο Ντάνος που ενοχλούσε τόσο πολύ την ομάδα του και τους ώθησε στο να τον ψηφίζουν συνεχώς.
Ο Κοκκινάκης δήλωσε ότι, «Ο Γιώργος ήταν πολύ πιο έντονος με τους πανηγυρισμούς στα αγωνίσματα και υπήρχαν κάποια πράγματα που μας ενοχλούσαν, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να τα αναφέρω τώρα, γιατί αλλιώς είναι οι συνθήκες που ζούσαμε εκεί και αλλιώς τώρα…»
«Αν βγουν όλοι παίκτες θα έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε και να τα βρούμε. Τώρα κάποιοι τσακωμοί μου φαίνονται αστείοι», πρόσθεσε.
Δείτε το βίντεο:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η άσεμνη χειρονομία του μισθοφόρου στον Ντάνο (pics – video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτό είναι το σημερινό απαιτητικό αγώνισμα (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αυτή είναι η μητέρα του Ντάνου – Τι λέει για τα αρνητικά σχόλια για τον γιο της (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δημοσκόπηση Pulse: Πρώτη η ΝΔ στην πρόθεση ψήφου με 26,5%, δεύτερος ο Τσίπρας με 15% – Δυσπιστία για τις εξαγγελίες της ΔΕΘ
- Μητσοτάκης στον ΣΕΛΠΕ: Στην πολιτική και στο λιανεμπόριο κανένα λάθος μετά την απομάκρυνση από το ταμείο δεν αναγνωρίζεται
- Μάρκο Ρούμπιο: Στην Αθήνα το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου – Τι περιλαμβάνει η ατζέντα
- WSJ: Το αμερικανικό 10ετές στο 5% – Τι ακολουθεί για Fed και Wall Street
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.