ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η εισηγμένη ναυτιλιακή εταιρεία Star Bulk, που διευθύνεται από τον Πέτρο Παππά, σύμφωνα με εκτιμήσεις ναυτιλιακών αναλυτών, αναμένεται να γνωστοποιήσει κέρδη 0,88 δολάρια ανά μετοχή, για το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους.
Αυτή η εξέλιξη, αντιπροσωπεύει μια μεταβολή +144,4% σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος.
Τα συνολικά έσοδα προβλέπεται να διαμορφωθούν στα 265,74 εκατομμύρια δολάρια, αυξημένα κατά 18,6% σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο.
Υπενθυμίζεται ότι η ναυτιλιακή εταιρεία Star Bulk Carriers διαχειρίζεται σήμερα 163 bulk carriers, χωρητικότητας 15,6 εκατ. dwt, ενώ ναυπηγεί συνολικά οκτώ ακόμη πλοία.
Η μετοχή της εταιρείας διαπραγματεύεται στα 25,47 δολάρια και η κεφαλαιοποίηση της ανέρχεται σε 2.898 δισ. δολάρια. Με άλλα λόγια προσεγγίζει τα 3 δισ. δολάρια, μετά την ενσωμάτωση της Eagle.
Διαβάστε επίσης
Μπορεί η βιωσιμότητα να βοηθήσει την ανάπτυξη & ανταγωνιστικότητα μιας εθνικής οικονομίας και πώς;
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κακλαμάνης: Η Βουλή θα επισκευάσει δύο κατοικίες στο Καστελλόριζο για αγροτικούς ιατρούς/νοσηλευτές και εκπαιδευτικούς
- ΗΑΕ–Ιράν: Συνάντηση στην Ινδία με φόντο πιθανή συμφωνία για το Ορμούζ
- Γεωργιάδης: Ζητά εξηγήσεις από τον Τσίπρα για τη μαρτυρία περί επαφών με Βενεζουελάνους αξιωματούχους
- F1 Ισπανία: Όλα ανοιχτά σήμερα, οι προβλέψεις απαγορεύονται
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.