ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για την αντίδραση του Στέφανου Κασσελάκη απέναντι στην ανακοίνωση για το πριμ παραγωγικότητας σε δημοσίους υπαλλήλους, απάντησαν κυβερνητικά στελέχη, κατηγορώντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν κατάλαβε καν τι ανακοινώθηκε στο υπουργικό.
«Πριν τελειώσει καν η συνεδρίαση» προσθέτουν, «μίλησε για πριμ οριζόντιο πριν τις εκλογές, όταν είναι κάτι που σχεδιάζεται εδώ και καιρό, είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το σύστημα στοχοθεσίας και αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων και θα καθορίζεται από τους υπηρεσιακούς προϊσταμένους».
Σημειώνουν επιπρόσθετα ότι το πριμ δεν θα πληρωθεί τώρα.
Υπενθυμίζεται πως ο Στέφανος Κασσελάκης κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη πως ανακοίνωσε για τους δημοσίους υπαλλήλους πριμ ενόψει ευρωεκλογών.
Διαβάστε επίσης:
Μπλίνκεν: Εξαιρετικά γενναιόδωρη η πρόταση του Ισραήλ για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα
Ο πρωθυπουργός της Σκωτίας Χάμζα Γιούσαφ ανακοίνωσε την παραίτησή του
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Wall Street: Πάρτι για τις τεχνολογικές μετοχές με πρωταγωνίστρια τη Meta – Στο +2% ο Nasdaq, άνοδος 1,5% για τον S&P 500
- ΗΠΑ: Ο Βανς στη μάχη της Βόρειας Καρολίνας – Ανησυχία στους Ρεπουμπλικανούς για τη Γερουσία
- Φωτιά σε αγροτοδασική έκταση κοντά στη λίμνη Υλίκη
- Γιώργος Γεραπετρίτης: Σταθερή στήριξη της Ελλάδας στην ευρωπαϊκή προοπτική των Δυτικών Βαλκανίων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.