ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για την αντίδραση του Στέφανου Κασσελάκη απέναντι στην ανακοίνωση για το πριμ παραγωγικότητας σε δημοσίους υπαλλήλους, απάντησαν κυβερνητικά στελέχη, κατηγορώντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν κατάλαβε καν τι ανακοινώθηκε στο υπουργικό.
«Πριν τελειώσει καν η συνεδρίαση» προσθέτουν, «μίλησε για πριμ οριζόντιο πριν τις εκλογές, όταν είναι κάτι που σχεδιάζεται εδώ και καιρό, είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το σύστημα στοχοθεσίας και αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων και θα καθορίζεται από τους υπηρεσιακούς προϊσταμένους».
Σημειώνουν επιπρόσθετα ότι το πριμ δεν θα πληρωθεί τώρα.
Υπενθυμίζεται πως ο Στέφανος Κασσελάκης κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη πως ανακοίνωσε για τους δημοσίους υπαλλήλους πριμ ενόψει ευρωεκλογών.
Διαβάστε επίσης:
Μπλίνκεν: Εξαιρετικά γενναιόδωρη η πρόταση του Ισραήλ για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα
Ο πρωθυπουργός της Σκωτίας Χάμζα Γιούσαφ ανακοίνωσε την παραίτησή του
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δέκα κρουαζιερόπλοια για ποτάμια ναυπηγεί η Celebrity River Cruises – Οι θέσεις του 2027 εξαντλήθηκαν σε 6 λεπτά!
- Τα διλήμματα και τα μηνύματα Μητσοτάκη
- Ο Κάρλος Αλκαράθ μεγάλωσε στη Μελβούρνη (κερδίζοντας τίτλο αλλά και 4,15 εκατ. δολάρια)
- Ντόναλντ Τραμπ: Απαιτεί 1 δισεκ. δολάρια για ζημίες και τόκους από το πανεπιστήμιο Χάρβαρντ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.