ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπορίας των ΗΠΑ καθήλωσε ολόκληρο τον στόλο των 314 αεροσκαφών της Alaska Airlines λόγω τεχνικού προβλήματος.
«Όλες οι επίγειες πτήσεις της Αλάσκας στην κύρια γραμμή και οι πτήσεις υπομεταφορέων σταμάτησαν» αναφέρεται σε επείγουσα ανακοίνωση.
Η αεροπορική εταιρία από την πλευρά της ανέφερε πως εντόπισε ένα πρόβλημα κατά την εκτέλεση αναβάθμισης του συστήματος που υπολόγιζε το βάρος και την ισορροπία.
Ο στόλος των 314 αεροπλάνων της αεροπορικής εταιρείας αποτελείται από 231 αεροσκάφη Boeing 737 και 83 αεροσκάφη Embraer 175.
Εξαιρούνται οι πτήσεις της SkyWest, η οποία παρέχει περιφερειακές υπηρεσίες για την Alaska Airlines και άλλες αεροπορικές εταιρίες.
Διαβάστε επίσης:
Viohalco: Νέος Deputy CFO ο Σπυρίδων Κοκκόλης
Interwood-Ξυλεμπορία: Διάθεση συμπληρωματικού Ενημερωτικού
Jumbo: Καθαρή κερδοφορία €303 εκατ. το 2023 – Πρόταση για μέρισμα €1,00 ανά μετοχή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χαλκός: Εκτοξεύτηκε σε υψηλό 16ετίας λόγω «κινεζικής μανίας» – Ξεπέρασε τα $14.000/τόνο
- Γλυφάδα: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 46χρονος πατροκτόνος
- Πετρέλαιο: Νέο υψηλό 4μήνου στα $70 το βαρέλι καθώς ο Τραμπ εντείνει τις απειλές στο Ιράν
- Μία πρώτη ματιά στο υπερσύγχρονο δίκτυο καταστημάτων της Allwyn – Δείτε πώς μεταμορφώθηκε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ σε Allwyn store
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.