ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
H Viohalco ανακοίνωσε ότι ο Σπυρίδων Κοκκόλης, από 8 Απριλίου 2024, ανέλαβε τη θέση του αναπληρωτή οικονομικού διευθυντή (Deputy CFO) έχοντας υπό την ευθύνη του τα τμήματα Επενδυτικών Σχέσεων και Αντιστάθμισης Χρηματοοικονομικού Κινδύνου.
Η νέα θέση του κ. Κοκκόλη αποτελεί περαιτέρω εξέλιξη της επί τριάντα και πλέον ετών πετυχημένης πορείας του στις εταιρίες της Viohalco έχοντας συμβάλει σημαντικά στην αναπτυξιακή πορεία αυτών, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.
Ο κ. Κοκκόλης έχει διατελέσει οικονομικός διευθυντής ομίλου ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ από το 2017 μέχρι και τη Δευτέρα 8 Απριλίου 2024 και οικονομικός διευθυντής της ΧΑΛΚΟΡ από το 2003 μέχρι το 2023.
Ο κ. Κοκκόλης έχει σπουδάσει Διοίκηση επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με ειδίκευση στην Οργάνωση Επιχειρήσεων.
Διαβάστε επίσης
Επ. Κεφαλαιαγοράς: Πράσινο φως για το Συμπληρωματικό Ενημερωτικό Δελτίο της Interwood
Revoil: Καθαρά κέρδη €2,1 εκατ. το 2023 – Πρόταση στη ΓΣ για διανομή μερίσματος
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αναλυτές για Aegean Airlines: Δυνατές επιδόσεις και ανθεκτικότητα παρά τις γεωπολιτικές εντάσεις
- Ξεκίνησε η ανάρτηση των εκκαθαριστικών για τον ΕΝΦΙΑ — Τι αλλάζει για τους φορολογούμενους
- Γκίκας: Συνολικά 178 πλοία ελληνικών συμφερόντων στον Περσικό Κόλπο – Σε διαρκή διπλωματική κινητικότητα η Αθήνα
- Στις Βρυξέλλες ο ΥΠΕΝ Σταύρος Παπασταύρου για το Συμβούλιο των Υπουργών Ενέργειας της ΕΕ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.