ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της παρακολούθησης συμβουλευτικού προγράμματος στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, αφέθηκε 13χρονος από το Ηράκλειο, ο οποίος συνελήφθη μετά από μήνυση για επεξεργασία φωτογραφίας που είχε ανεβάσει μια 13χρονη σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
Ο 13χρονος, μετά από τη μήνυση που υπέβαλε το ένα από τα δύο κορίτσια που απεικονίζονταν στη φωτογραφία, συνελήφθη και σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα, για τη διακεκριμένη περίπτωση της πορνογραφίας ανηλίκων, όπως και για παραβίαση διατάξεων του νόμου περί προσωπικών δεδομένων.
Το αγόρι οδηγήθηκε σήμερα ενώπιων εισαγγελέα και ανακρίτριας και σύμφωνα με τον συνήγορό του, αφού ζήτησε συγνώμη, υποστήριξε ότι δεν είχε διακινήσει τη φωτογραφία και ούτε σκόπευε να το κάνει, αλλά αντίθετα είχε ο ίδιος γνωστοποιήσει την επεξεργασία στη μία από τις δύο κοπέλες, η οποία μάλιστα του είχε ζητήσει να της την στείλει.
Μαζί με τον 13χρονο συνελήφθη και ο πατέρας του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος.
Διαβάστε επίσης:
Δημοσκόπηση ALCO: Στο 25,6% η ΝΔ, στο 12,3% ο ΣΥΡΙΖΑ, στο 11,4% το ΠΑΣΟΚ
Cenergy: Η Hellenic Cables ανέλαβε δύο συμβάσεις για έργα μεταφοράς ενέργειας στη Γερμανία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δένδιας από Ουάσινγκτον: Ελλάδα και Ισραήλ δεν αποκλείουν την Τουρκία – Η λογική της «Γαλάζιας Πατρίδας» δεν βοηθάει
- ΕΧΑΕ: Απέκτησε επιπλέον 20% του Ελληνικού Χρηματιστηρίου Ενέργειας
- Υπερταμείο κατά Αράπογλου: Δεν πωλείται η Μαρίνα Καλαμαριάς – Παραπλανητικές οι φωτογραφίες στο φυλλάδιο του Δήμου
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Επισκέφθηκε το Κέντρο Καινοτομίας Ηπείρου στα Ιωάννινα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.