ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μετά τα Χανιά και το Ρέθυμνο, στα πλαίσια της τετραήμερης περιοδείας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην Κρήτη, ο Στέφανος Κασσελάκης θα βρεθεί σήμερα Σάββατο 6/4 για περιοδεία στο Ηράκλειο. Στις 11:00 το πρωί θα παραβρεθεί σε σύσκεψη με φορείς στο Επιμελητήριο Ηρακλείου.
Σε αυτή θα συμμετέχουν εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, της ΟΕΒΕΝΗ, του Συνδέσμου Επιχειρήσεων της ΒΙΠΕ Ηρακλείου, του Εμπορικού Συλλόγου, της Ένωσης Τουριστικών Καταλυμάτων, του Συλλόγου Τουριστικών Πρακτόρων, της ΜΙΝΩΑ Ενεργειακή Κοινότητα, του Συλλόγου Σεισμοπλήκτων Δήμου Μινώα Πεδιάδος «Η Ελπίδα», και εκπρόσωποι εργαζομένων του ΕΚΗ και της ΑΔΕΔΥ. Αμέσως μετά ο κ. Κασσελάκης θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο κέντρο της πόλης.
Το απόγευμα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Π/Σ θα βρεθεί στο Φράγμα Φανερωμένης και αμέσως μετά θα έχει συνάντηση με το δήμαρχο Φαιστού Γρηγόρη Νικολιδάκη. Στις 8 το βράδυ ο Στέφανος Κασσελάκης θα έχει ομιλία στην πλατεία του δημαρχείου. Η περιοδεία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Π/Σ θα συνεχιστεί με επισκέψεις σε περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου.
Διαβάστε επίσης
Νίκος Ανδρουλάκης: Θα ενημερώσω τον ελληνικό λαό μετά την ενημέρωσή μου από την ΑΔΑΕ
ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Παραδέχθηκε πως αυτός και η κυβέρνησή του είναι πολιτικά ασταθείς
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΚΕΠΕ: Ήπια αναθεώρηση προς τα κάτω στις προβλέψεις για το ΑΕΠ του 2025
- Νετανιάχου: Ο ισραηλινός στρατός «θα παραμείνει στο μεγαλύτερο μέρος της Γάζας»
- Αιχμές Γεωργιάδη κατά ΜΜΕ: Το πραγματικό φιάσκο στις ΗΠΑ ήταν του Ερντογάν, όχι του Μητσοτάκη
- Παράνομη η συμμετοχή των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας στην αυριανή απεργία – Κανονικά οι πτήσεις
