ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Ανώνυμη Εταιρεία (η «ΔΕΗ»), ανακοινώνει ότι, στο πλαίσιο του προγράμματος επαναγοράς μέχρι και 36.344.000 μετοχών εκδόσεώς της (οι «Ίδιες Μετοχές»), κατά το χρονικό διάστημα από 25.01.2024 μέχρι και 31.01.2024, αγόρασε μέσω συναλλαγών στο Χρηματιστήριο Αθηνών συνολικά 168.135 Ίδιες Μετοχές.
Κατόπιν των ανωτέρω αγορών η ΔΕΗ κατέχει συνολικά 18.342.321 μετοχές εκδόσεώς της, οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσοστό 4,8017% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της.
Διαβάστε επίσης
Performance: Μετατάσσεται στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου
BriQ: Ολοκλήρωσε την απόκτηση 16 ακίνητων από Intercontinental International έναντι 56,6 εκατ. ευρώ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- New York Times: Ο νέος ηγέτης του Ιράν «σοβαρά τραυματίας, αλλά δραστήριος»
- Lufthansa: Καταργεί τη δωρεάν χειραποσκευή σε πτήσεις μικρής και μεσαίας απόστασης
- Η ώρα των αποφάσεων του Μητσοτάκη και ο Άκης Σκέρτσος
- Νίκος Παπαθανάσης: Πρώτη η Ελλάδα στην Ευρώπη ως ποσοστό του ΑΕΠ στις εκταμιεύσεις από το Ταμείο Ανάκαμψης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.