ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Εύη Χριστοφιλοπούλου, πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, προσχώρησε στη ΝΔ.
Την ένταξη της Εύης Χριστοφιλοπούλου στη Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε το πρωί της Δευτέρας ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Με χαρά υποδέχομαι στη μεγάλη παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, την Εύη Χριστοφιλοπούλου. Μια πολιτικό με την οποία, παρότι προερχόμασταν από διαφορετικούς χώρους, συνεργαστήκαμε άψογα στο παρελθόν στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης κι έχει δημόσια στηρίξει τις μεταρρυθμίσεις που προωθήσαμε στη διάρκεια της σημερινής και της προηγούμενης κυβερνητικής μας θητείας. Οι πόρτες της Νέας Δημοκρατίας ήταν και παραμένουν ανοιχτές για εκείνους που συμμερίζονται το πολιτικό μας όραμα και έχουν τη διάθεση να αγωνιστούν για την υλοποίησή του» ανέφερε στη δήλωσή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Από την πλευρά της η Εύη Χριστοφιλοπούλου στη δήλωσή της μετά την ανακοίνωση της ένταξης της στη ΝΔ ανέφερε τα εξής:
«Εδώ και καιρό έχω λάβει δημοσίως σαφή θέση και έχω στηρίξει την Κυβέρνηση που χειρίστηκε με επιτυχία πολλαπλές κρίσεις, προώθησε σημαντικές μεταρρυθμίσεις και πέτυχε αξιοθαύμαστα αποτελέσματα για την οικονομική ανάκαμψη της χώρας.
Σήμερα, έχοντας συναίσθηση της ευθύνης μου, συστρατεύομαι με τη Νέα Δημοκρατία και τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος έχει αποδείξει ότι διαθέτει ένα σαφές πολιτικό όραμα, με προοδευτικό πρόσημο και απτό έργο που πηγαίνει την Ελλάδα μπροστά.
Ευχαριστώ τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη και θέλω να τον διαβεβαιώσω ότι θα την τιμήσω στηρίζοντας με όλες μου τις δυνάμεις το πολιτικό σχέδιο της κυβέρνησης και τις μεταρρυθμίσεις που εκσυγχρονίζουν και αλλάζουν τη χώρα.
Κοιτάμε μπροστά και προχωράμε μπροστά κρατώντας την κοινωνία μας ενωμένη και την Ελλάδα δυνατή στην Ευρώπη και τον κόσμο».
Διαβάστε επίσης:
Γεωργιάδης: Επί πληρωμή τα απογευματινά χειρουργεία στο ΕΣΥ
Αυγενάκης: Οι πόρτες μας είναι ανοιχτές για να συνεχίσουμε τον διάλογο με τους αγρότες
Γιάννης Βρούτσης: Ανακοινώνει σήμερα το χρονοδιάγραμμα για κάμερες και ταυτοπροσωπία στα γήπεδα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βρετανία: Ενέκρινε τη χρήση βάσεών της στη χώρα από τις ΗΠΑ για να πλήξουν πυραυλικές εγκαταστάσεις στο Ιράν
- Μνημόνιο ΥΠΕΞ-ΕΚΠΑ-Enterprise Greece για εξωστρέφεια επιχειρήσεων
- Προς την τέταρτη εβδομάδα οδεύει η σύγκρουση στη Μέση Ανατολή – Οι ΗΠΑ στέλνουν χιλιάδες πεζοναύτες στην περιοχή
- Απρόθυμοι οι Ιρανοί αξιωματούχοι ακόμα και να συζητήσουν για άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ – Ενισχύεται το Brent
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.