ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Κάια Γκέρμπερ είναι από τις περιπτώσεις που λέμε ότι «το μήλο κάτω απ΄ τη μηλιά θα πέσει». Είναι γεγονός ότι η Σίντι Κρόφορντ δεν θα μπορούσε να ζητήσει καλύτερη διάδοχο στο μόντελινγκ από την κόρη της, η οποία έχει κληρονομήσει το στιλ, το κορμί, ακόμα και το πρόσωπο της μαμάς της.
Η μικρή Κάια, ενώ ακόμα πάει σχολείο, έχει ήδη ξεκινήσει δυναμική καριέρα στον χώρο, έχοντας ήδη συνεργαστεί με μεγάλες εταιρείες και έχοντας κάνει πολλά εξώφυλλα.
Στη νέα της επαγγελματική συνεργασία, η Γκέρμπερ είναι μούσα του Marc Jacobs και η καμπάνια για το άρωμα Daisy Marc Jacobs είναι εκπληκτική.
Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο:







https://www.instagram.com/p/BT5TMByFyYc/
https://www.instagram.com/p/BT5c7_flo6p/
Πηγή: thetoc.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τα πιο νόστιμα σουβλάκια της πόλης – 5 επιλογές με αυθεντικές συνταγές
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το καλύτερο αυτοκίνητο που έφτιαξε ποτέ η Audi
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κωνσταντίνος Αργυρός: Χόρεψε παραδοσιακούς χορούς σε ελληνική εκκλησία στο Σικάγο (video)
- Goldman Sachs (Oppenheimer): Η άνοδος των μετοχών θα συνεχιστεί το δεύτερο εξάμηνο
- Χρίστος Δήμας: Ανοίγει ο δρόμος για την υπογραφή της σύμβασης και την έναρξη κατασκευής των τριών ανισόπεδων κόμβων στον Σκαραμαγκά
- ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2026: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία!
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.