ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με νέες απώλειες ολοκλήρωσαν τη συνεδρίαση της Τετάρτης οι ευρωαγορές.
Ο πανευρωπαϊκός Stoxx 600 έκλεισε στις 474,40 μονάδες με ήπιες απώλειες 0,86%. Από τις μετοχές του δείκτη, με τη μεγαλύτερη άνοδο έκλεισαν οι Elekta AB Series B (4,06%) και Sartorius Stedim Biotech S.A. (3,97%), ενώ με τις μεγαλύτερες απώλειες έκλεισαν οι THG (-12,26%) και Auto1 Group SE (-11,84%).
Ο βρετανικός FTSE 100 έκλεισε στις 7.682,33 μονάδες με ήπιες απώλειες -0,51%.
Ο γερμανικός DAX έκλεισε στις 16.538,39 μονάδες με ισχυρές απώλειες -1,38%.
Ο γαλλικός CAC 40 έκλεισε στις 7.411,86 μονάδες -1,58%.
Όσον αφορά τους περιφερειακούς δείκτες, ο ιταλικός FTSE MIB έκλεισε στις 30.100,84 μονάδες με ισχυρές απώλειες -1,39% και ο ισπανικός IBEX 35 στις 10.053,40 μονάδες με ισχυρές απώλειες -1,26%.
Διαβάστε επίσης:
Xerox: Ανακοίνωσε απολύσεις για το 15% του προσωπικού
Ανασχηματισμός: Γιατί «φαγώθηκε» ο Οικονόμου, τι ζητά ο Μητσοτάκης από Χρυσοχοΐδη και Αδωνι
ΕΕ: Καταδικάζουμε την τρομοκρατική ενέργεια στο Ιράν με τον πιο έντονο τρόπο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΕΛ.ΑΣ.: Εξαρθρώθηκε σπείρα διαρρηκτών που «ρήμαζε» σπίτια στην Αττική – Πάνω από €179.000 η λεία
- ‘Ακης Σκέρτσος: Ο αγώνας για περισσότερη ισότητα δεν σταματάει ποτέ
- Ικαρία: Πυρκαγιά σε χώρο με απορρίμματα στον Εύδηλο
- Τουρκία: Ανακάλεσε την άδεια λειτουργίας της ιρανικής τράπεζας Mellat μετά τις κυρώσεις των ΗΠΑ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.