ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μόλις πέρυσι αποκαλύφθηκαν τα σχέδια για το γαλήνιο σπίτι που σχεδίασε ο αρχιτέκτονας Sou Fujimoto στο νησί Ishigaki στην Οκινάουα για την Not A Hotel. Τώρα η εταιρία φέρνει την φουτουριστική βίλα στην αγορά.
Κατά τη σύλληψη του σπιτιού, ο Sou Fujimoto ήθελε να τονίσει την συνύπαρξη της βίλας με τον απίστευτης φυσικής ομορφιάς περιβάλλοντα χώρο- δημιουργώντας ένα οίκημα υψηλής αισθητικής που όμως δεν θα «χτυπούσε» στο μάτι, ως ξένο.
Ως εκ τούτου, η κατασκευή διαθέτει μια αδιαμφισβήτητα μοντέρνα, αλλά απρόσκοπτη σχεδίαση που βλέπει στους γύρω λόφους και αλληλεπιδρά μαζί τους.
Βεβαίως, βοηθούν τα κοίλα σχέδια, η πανοραμική θέα στον ωκεανό από κάθε σημείο του, όσο και οι έντονες καμπύλες που αγκαλιάζουν το κτίσμα.
Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!? https://bit.ly/3de5Kl9
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ρόδος: Νέα προκαταρκτική εξέταση για τις άδειες λειτουργίας της πισίνας όπου έχασε τη ζωή του το 3χρονο κοριτσάκι
- Ισραήλ: Ανακοίνωσε ότι σκότωσε τον επικεφαλης του πολεμικού στρατηγείου του Ιράν
- Metlen: Ολοκληρώνει τη χρηματοδότηση χαρτοφυλακίου φωτοβολταϊκών στην Αυστραλία
- Κωστής Χατζηδάκης: Ευχόμαστε γρήγορη αποκλιμάκωση στη Μέση Ανατολή για να μην έχουμε αντίκτυπο στην οικονομία
