ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε ζημιές επέστρεψε η ζημιογόνα ιταλική τράπεζα Banca Monte dei Paschi di Siena κατά το πρώτο τρίμηνο, εφόσον οι τιμές επλήγησαν από τα λιγοστά έσοδα και τις έκτακτες χρεώσεις.
Αναλυτικά, οι ζημιές της ιταλικής τράπεζας άγγιξαν τα 169 εκατ. ευρώ έναντι κερδών ύψους 93 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο διάστημα του 2016.
Τα έσοδα, επίσης, είχαν καθοδική πορεία κατά 21% στα 933 εκατ. ευρώ, ενώ οι προβλέψεις υποχώρησαν κατά 11% στα 308 εκατ. ευρώ. Οι προσδοκίες για επισφαλή δάνεια “έπεσαν” κατά 11% στα 308 εκατ. ευρώ από την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πρίγκιπας Φίλιππος: Τα ποτά, οι εξωσυζυγικές σχέσεις και η αντιπάθεια με την μητέρα της Ελισάβετ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: To Twitter γιορτάζει την αποχώρηση Τσανγκ (pics)
MH XAΣΕΤΕ: Το αντίο της Daily Mail στον πρίγκιπα Φίλιππο (pic)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θάνος Πλεύρης στο mononews: Στη φυλακή έως 5 χρόνια όποιος μετανάστης δεν παίρνει άσυλο – Πότε θα μπαίνει «βραχιολάκι»
- XRTC: Οι 6 αδυναμίες της ελληνικής ακτοπλοΐας αλλά και οι προοπτικές στον νέο κύκλο ανάπτυξής της
- Το αξέχαστο πάρτι του Ανδρεάδη στη Μύκονο με καλεσμένο τον Αρνό της Louis Vuitton, πού βρίσκεται το Theolina του Θ. Φέσσα, οι τραπεζίτες που βρέθηκαν στην Αντίπαρο και μία παγκόσμια πρεμιέρα στο Ναύπλιο
- Ασφαλιστική αγορά: Συναγερμός για τα κόστη υγείας – Ανησυχίες και νέες προτάσεις μετά την έκθεση της Επιτροπής Ανταγωνισμού
