ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η εταιρεία ΕΚΤΕΡ Α.Ε. γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό ότι υπέγραψε σύμβαση εκτέλεσης έργου με την εταιρεία «AZOE RESORT ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.».
Αντικείμενο της Σύμβασης είναι η κατασκευή του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΦΕΡΟΝΤΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ (ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΑ) ΒΙΛΛΑΣ 23», η οποία αποτελεί τμήμα του ξενοδοχειακού συγκροτήματος AMANZOE που βρίσκεται στην περιοχή του Άγιου Παντελεήμονα στον Δήμο Ερμιονίδας, του Νομού Αργολίδας.
Η συμβατική αμοιβή ορίσθηκε στο κατ’ αποκοπή ποσό των 1.224.600,00 € (πλέον Φ.Π.Α. 24%), με προθεσμία αποπεράτωσης του έργου έως την 26.04.2024.
Μετά την υπογραφή της παραπάνω σύμβασης το ανεκτέλεστο υπόλοιπο των Δημοσίων και Ιδιωτικών έργων που εκτελεί η ΕΚΤΕΡ Α.Ε. (αμιγώς ή μέσω συμμετοχής της σε κοινοπραξίες), ανέρχεται στο ποσό των 117,50 εκατ. ευρώ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τα βαρέα μέταλλα στα τρόφιμα συνδέονται με την εμφάνιση καρκίνου – Πιο εκτεθειμένα είναι τα παιδιά
Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Μέσα στο πολυτελέστατο σπίτι των 9 εκατ. στο Καλαμπάσας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βλαντίμιρ Πούτιν: Η Μόσχα παραμένει φίλη και αξιόπιστος εταίρος της Τεχεράνης,
- Πόλεμος στο Ιράν: Ελληνικά πλοία μεταφοράς σιτηρών διέρχονται από τα Στενά του Ορμούζ
- Τάκης Θεοδωρικάκος: Είναι βέβαιο ότι θα χρειαστούν και νέα μέτρα στήριξης της κοινωνίας και της οικονομίας
- Ίλον Μασκ: Ένοχος για παραπλάνηση επενδυτών του Twitter, σύμφωνα με δικαστήριο στο Σαν Φρανσίσκο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.