• LIFE&STYLE

    Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Μέσα στο πολυτελέστατο σπίτι των 9 εκατ. στο Καλαμπάσας

    • NewsRoom
    Κόρτνεϊ Καρντάσιαν

    Κόρτνεϊ Καρντάσιαν


    Χλιδή, άνεση και στυλ είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την έπαυλη των 9 εκατομμυριών δολαρίων της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια.

    Η σταρ των «Kardashians» αγόρασε την έπαυλη των 11.500 τετραγωνικών ποδιών από τον Keyshawn Johnson το 2014.

    Η έπαυλη, που βρίσκεται στην κοινότητα Estates at the Oaks, αποτελείται από έξι υπνοδωμάτια, εννέα μπάνια, κουζίνα με σεφ, playroom για τα τέσσερα παιδιά της, σπα, σάουνα και ασανσέρ.

    Το εξωτερικό του ακινήτου προσθέτει επίσης αξία με ένα οικόπεδο σχεδόν δύο στρεμμάτων που περιλαμβάνει πισίνα και μια πλούσια αυλή με μια εκπληκτική θέα στο βουνό.

    Λίγο μετά την αγορά του κτήματος, η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν θέλησε να μετατρέψει τον χώρο αυτό σε ένα «σύγχρονο καταφύγιο» με «μινιμαλιστική αισθητική», σύμφωνα με τον σχεδιαστή εσωτερικών χώρων της, Martyn Lawrence Bullard.

    Η ιδρύτρια του Poosh άφησε τον Bullard και το Architectural Digest να τραβήξουν ένα βίντεο το 2016, όπου έκανε μια ξενάγηση στα τρία δωμάτια του κάτω ορόφου, τα οποία περιγράφει ως «πραγματικά κομψά αλλά πρακτικά».

    Μπαίνοντας στο σπίτι από τις μεγάλες γυάλινες πόρτες με τις μαύρες λεπτομέρειες, το πρώτο πράγμα που βλέπουν οι επισκέπτες είναι ένα μαύρο τραπέζι που περιβάλλεται από ξύλινα σκαμπό πάνω σε μπεζ ασβεστολιθικό δάπεδο. Αρκετά ψηλά κεριά βρίσκονται πάνω στο τραπέζι και πλαισιώνουν ένα μεγάλο βάζο γεμάτο με ψηλά σκούρα κλαδιά, ενώ ένα vintage παριζιάνικο φωτιστικό «τραβάει» τα βλέμματα.

    Στη συνέχεια η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν κατευθύνθηκε στην κουζίνα της, η οποία διαθέτει δύο μεγάλους πάγκους. Ο ένας πάγκος περιέχει γκρι ντουλάπια, ενώ ο άλλος χρησιμέυει και ως τραπέζι με σκαμπό.

    Η κουζίνα του σεφ περιλαμβάνει σχεδόν όλα όσα θα μπορούσε κανείς να χρειαστεί για την παρασκευή φαγητού, συμπεριλαμβανομένων φούρνων από ανοξείδωτο ατσάλι, ψυγείου από ανοξείδωτο ατσάλι και ενός τραπεζιού-αντίκα με καρέκλες για την ίδια και την οικογένειά της για να απολαμβάνουν τα γέυματά τους.

    Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν διακόσμησε την κουζίνα με ασπρόμαυρα διακοσμητικά, ένα ποπ μπολ της Kelly Wearstler αξίας 1.500 δολαρίων που της χάρισε η αδελφή της Κλοε Καρντάσιαν, ασπρόμαυρες φωτογραφίες και, φυσικά, ζωγραφιές των παιδιών της.

    Η ριάλιτι σταρ, δήλωσε ότι χρησιμοποιούν το σαλόνι τους μόνο για «ειδικές περιστάσεις». Στο κέντρο υπάρχει ένα τραπεζάκι σαλονιού από μαύρο ξύλο, και γύρω από αυτό υπάρχουν λευκοί μάλλινοι καναπέδες και δύο γκρίζες δερμάτινες τετράγωνες καρέκλες, οι οποίες βλέπουν προς το ασβεστολιθικό τζάκι.

    Η ίδια έχει βάλει αρκετές ιδιαίτερες πινελιές που κάνουν τον χώρο μοναδικό, όπως το μαύρο πιάνο Yamaha της παιδικής της ηλικίας, vintage χάλκινες λάμπες, ένα μπιλιάρδο και ροζ τριαντάφυλλα πάντα στη μέση του τραπεζιού.

    Για ακόμα πιο ιδιαίτερες περιστάσεις, η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν διαθέτει τραπεζαρία με ένα μεγάλο ορθογώνιο ξύλινο τραπέζι με ασορτί καρέκλες. Παρόμοια με πολλά από τα δωμάτιά της, η τραπεζαρία έχει ένα μεγάλο πράσινο φυτό σε μία γλάστρα στη γωνία.

    Στο γραφείο της η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν έχει ασπρόμαυρες φωτογραφίες, με αρκετά επαγγελματικά πορτραίτα, ενώ φωτογραφίες είναι κρεμασμένες σε μαύρα κάδρα. Το γραφείο της έχει σχήμα «L» και σκούρο καφέ ξύλο για το μισό του και έναν διάφανο γυάλινο κύκλο για την άλλη πλευρά.

    Όλα τα δωμάτια στον κάτω όροφο έχουν θέα στον μεγάλο κήπο της, ο οποίος διαθέτει διάφορα είδη δέντρων, λουλούδια και θάμνους και μια ορθογώνια πισίνα. Η αυλή είναι επίσης εξοπλισμένη με μια υπαίθρια εστία φωτιάς και μια στεγασμένη τραπεζαρία.

    Όσον αφορά το επάνω τμήμα του σπιτιού, η διακόσμηση είναι απλή, τα δάπεδα είναι όλα ξύλινα, ενώ αρκετά πολύχρωμα έργα τέχνης διακοσμούν τους κρεμ τοίχους του διαδρόμου.

    Τα κύρια υπνοδωμάτια και τα υπνοδωμάτια των επισκεπτών στον επάνω όροφο έχουν όλους παρόμοιους κρεμ τοίχους και ανοιχτόχρωμα έπιπλα με πινελιές μαύρης διακόσμησης – όπως μαύρα χαλιά, μαύρες λάμπες, μαύρες κορνίζες και μαύρους καθρέφτες.

    Η κύρια κρεβατοκάμαρα της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν είναι κλασική και απλή με κρεμ χαλί, κρεμ κρεβάτι, λευκά σεντόνια, λευκές κουρτίνες, μπεζ τοίχους, τζάκι ενσωματωμένο στον μπροστινό τοίχο και μαύρο τραπέζι με κυκλική γυάλινη επιφάνεια.

    Το πρωτεύον μπάνιο της ταιριάζει με την αίσθηση των υπνοδωματίων, με ανοιχτόχρωμα και μαύρα αξεσουάρ. Συγκεκριμένα, ένα μπάνιο έχει λευκή μπανιέρα, λευκό νιπτήρα, κρεμ δάπεδο και κρεμ χαλί, αλλά διαθέτει επίσης χρυσές, καφέ και μαύρες λεπτομέρειες.

    Η ξύλινη και μπεζ ντουλάπα της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν είναι γεμάτη με παπούτσια, ρούχα, τσάντες και άλλα αξεσουάρ.

    Ενώ πολλά από τα δωμάτια παρόμοια, τα δωμάτια των παιδιών της είναι λίγο πιο πολύχρωμα και παιχνιδιάρικα.

    Το δωμάτιο της Penelope έχει κρεμ τοίχους με ένα ανοιχτό ροζ σκελετό κρεβατιού, μια ροζ νέον πινακίδα “love” πάνω από το κρεβάτι της, μια λευκή συρταριέρα, ένα λευκό γραφείο και φυσικά μια μεγάλη ντουλάπα με πολλά ράφια για τα ρούχα και τα παπούτσια της.

    Έχει επίσης πίνακες και ζωγραφιές κρεμασμένες σε όλο το δωμάτιό της, ενώ εντύπωση προκαλεί ένας μεγάλος ροζ καμβάς με ένα μεγάλο μαύρο κρανίο ζωγραφισμένο πάνω του. Το έργο τέχνης κρέμεται πάνω από το σημείο όπου βρίσκονται τα ροζ ντραμς της.

    Ο Mason – ο οποίος προτιμά να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας – δεν έχει μοιραστεί φωτογραφίες από το δωμάτιό του εδώ και αρκετά χρόνια, αλλά το 2018, η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν το διακόσμησε με θέμα “Star Wars”.

    Τέλος, ο Reign έχει ένα δωμάτιο με θέμα το σαφάρι που κοσμείται με ένα ασημένιο vintage αεροπλάνο πάνω από το κρεβάτι του, λευκά ντουλάπια και στις δύο πλευρές του κρεβατιού του γεμάτα με βιβλία και παιχνίδια και ένα μεγάλο βελούδινο λιοντάρι και έναν ελέφαντα.

    Υπενθυμίζεται ότι η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και ο σύζυγός της, Travis Barker καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί μαζί, τον Rocky, τον Οκτώβριο του 2023.

    Δεν έχουν ακόμη μοιραστεί μια φωτογραφία ολόκληρου του δωματίου, αλλά η ίδια μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από μια κούνια από σκληρό ξύλο σφενδάμου αξίας 10.000 δολαρίων με ένα μπλε λούτρινο ζωάκι

    Πηγή πληροφοριών και φωτογραφιών: pagesix.com – YouTube|Architectural Digest – Instagram @kourtneykardash

    Διαβάστε επίσης:

    Milos: Το διάσημο ελληνικό εστιατόριο κάνει ντεμπούτο στο νέο hotspot των διασημοτήτων στο LA

    Αντρέ Μπράουερ: Πέθανε σε ηλικία 61 ετών ο ηθοποιός από το Brooklyn Nine-Nine

    Το Madwalk το Σάββατο στο MEGA



    ΣΧΟΛΙΑ