ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης έδωσε εντολή στις 4 Δεκεμβρίου στον πρόεδρο του ΕΛΟΕΝ – Ειδικός Λογαριασμός Οικογενειακών Επιδομάτων Ναυτικών – να σταματήσει τις πληρωμές των οικογενειακών επιδομάτων.
Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο γενικός γραμματέας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, Εμμανουήλ Τσικαλάκης, το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης έστειλε επιστολή προς τον πρόεδρο του ΕΛΟΕΝ Νικόλαο Καλυβρούση, ο οποίος συμφώνησε, εν αγνοία της διοίκησης και της ΠΝΟ, να υπογράψει Μνημόνιο Συμφωνίας ότι “ο ΕΛΟΕΝ ανήκει στους φορείς της Κυβέρνησης”, πράγμα όπως υποστηρίζει ο Εμμανουήλ Τσικαλάκης “είναι αντίθετο με το υφιστάμενο πραγματικό και νομικό καθεστώς του ΕΛΟΕΝ”.
Ο Εμμανουήλ Τσικαλάκης, προκάλεσε συνάντηση με τον υπουργό, Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος αποδέχθηκε τις ενστάσεις της ΠΝΟ, παρά τις αντιρρήσεις των υπηρεσιακών παραγόντων.
Αναλυτικά η καταγγελία – ενημέρωση της ΠΝΟ εδώ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Piraeus Securities για ΑΔΜΗΕ Holding: Νέα τιμή στόχος στα €4,52 με φόντο επενδύσεις €6 δισ.
- Alpha Bank: Στο 1,8% η ανάπτυξη της Ελλάδας το 2026 – Κίνδυνος από την πορεία του πληθωρισμού
- Πανελλαδικές Εξετάσεις 2026: Άνοιξε η πλατφόρμα για τα αποτελέσματα μέσω sms
- Απίστευτη τραγωδία στη Δράμα: Πέθανε η μητέρα τού αστυνομικού που σκότωσε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.