ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο μνημείο του χώρου όπου βρισκόταν το ΕΑΤ-ΕΣΑ, στο Πάρκο Ελευθερίας και όχι στον χώρο του Πολυτεχνείου θα καταθέσει τελικά στεφάνι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, όπως ανακοίνωσε επίσημα ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του κόμματος, «Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, αύριο Παρασκευή 17 Νοεμβρίου, στις 12:30, θα καταθέσει στεφάνι για τη μνήμη του Πολυτεχνείου, στο μνημείο του ΕΑΤ ΕΣΑ, στο Πάρκο Ελευθερίας».
Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε εισπράξει το «όχι» της Νεολαίας του κόμματός του για συμμετοχή του στους εορτασμούς της επετείου για τα 50 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου.
Δεν είναι πάντως γνωστό ακόμα αν θα συμμετέχει τελικά και στην πορεία του Πολυτεχνείου.
Διαβάστε επίσης
«Εδώ Πολυτεχνείο!…» – 50 χρόνια μετά
Φημολογία περί αποχώρησης και του Δημήτρη Τζανακόπουλου από τον ΣΥΡΙΖΑ – Διαψεύδει ο ίδιος (upd)
Δημοσκόπηση Opinion Poll: Δεύτερο κόμμα για πρώτη φορά το ΠΑΣΟΚ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παπασταύρου: Η επιτυχία του Κάθετου Διαδρόμου είναι πρώτη προτεραιότητα για Ευρώπη και ΗΠΑ
- Κάθετος Διάδρομος: Σύσκεψη κορυφής στον Λευκό Οίκο με συμμετοχή Εξάρχου και Παπασταύρου
- Χρηματιστήριο: Πάνω από τα 20 ευρώ η ΔΕΗ σε νέο υψηλό 18 ετών – Κοιτάζει τα 9 ευρώ η Πειραιώς
- Νέα πρόκληση από την Άγκυρα: Αορίστου διάρκειας οι Navtex μας στο Αιγαίο, λέει το τουρκικό υπουργείο Άμυνας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.