Τους λόγους της αποχώρησής της από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega, εξήγησε η δημοσιογράφος Μπάγια Αντωνοπούλου.
Μιλώντας στην Τίνα Μεσσαροπούλου, η δημοσιογράφος εξήγησε τους λόγους που την ώθησαν στην «έξοδο» μετά από μια γεμάτη τετραετία συνεργασίας με το κανάλι.
«Παραιτήθηκα από τον σταθμό γιατί υπήρχε αυτή η άτυπη κόντρα με τη διεύθυνση στην οποία δεν προκάλεσα εγώ. Από μεριάς μου προσπάθησα πάρα πολύ να είμαι μία σωστή επαγγελματίας, τυπική, να κάνω ό,τι μου ζητάει ο σταθμός που παρ’ όλα αυτά φαίνεται πως αυτό δεν ήταν αρκετό», είπε η Μπάγια Αντωνοπούλου.
Η αφορμή ήταν η «εξαφάνιση» του ονόματός της από τα Δελτία Τύπου του σταθμού.
«Συζήτησα με τον Σταμάτη Μαλέλη για την καλοκαιρινή εκπομπή για τις εκλογές και δεν έβαλαν ποτέ το όνομά μου στο Δελτίο Τύπου. Ήταν να κάνω αντικατάσταση δύο εβδομάδες πριν επιστρέψουν η Ανθή Βούλγαρη και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, δεν αναφέρθηκα πουθενά. Βγήκε το Δελτίο Τύπου με όλους τους συναδέλφους, εκτός από μένα.
Ρώτησα το γραφείο Τύπου, με παρέπεμψε στον Σταμάτη Μαλέλη. Ο Σταμάτης Μαλέλης δεν μου σήκωσε το τηλέφωνο, οπότε εγώ αποφάσισα ότι δεν πρέπει να κρεμάσω τον σταθμό και έκανα μία ανάρτηση στο instagram και έτσι μάθανε ότι θα είμαι στην εκπομπή. Ήθελα να τελειώσει και μετά να παραιτηθώ», είπε η δημοσιογράφος που ευχαρίστησε την διοίκηση του σταθμού για την άψογη συνεργασία.
«Η διοίκηση μου ζήτησε να παραμείνω, μέχρι να δούμε τι είναι αυτό που θα μπορούσε να κάνω στον σταθμό, δεν βρέθηκε κάτι που και εμένα να με ικανοποιηθεί, οπότε παραιτήθηκα. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Mega και προς τιμήν της μου έδωσε και αποζημίωση».
Η δημοσιογράφος μίλησε και για τη σχέση και την κόντρα που είχε με τον Γιώργο Παπαδάκη όταν βρισκόταν στον ΑΝΤ1.
Δείτε το βίντεο από το Happy Day:
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πέτρος Παναγιωτίδης: Ο εφοπλιστής με την τέταρτη εισηγμένη ναυτιλιακή
- Σαράντης: Πίεση στα έσοδα, αλλά οι θετικές προοπτικές και τα βελτιωμένα λειτουργικά περιθώρια στηρίζουν αύξηση της τιμή στόχου στα €16,04 ανά μετοχή
- Πως δηλώνονται φέτος στην εφορία τα εισοδήματα από ακίνητα
- Η Ρόδος τίμησε τον Νίκο Χασαπόπουλο και το Mononews – Λαμπρή εκδήλωση για το βιβλίο «Τα Αδημοσίευτα» (εικόνες – βίντεο)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.