• media Sonia gif

    Media

    Προ των πυλών ANT1-Netflix, τι θα κάνει η Ελένη Μενεγάκη, τα (κοινά) σχέδια Μαρινάκη-Κυριακού, οι κοσμογονικές αλλαγές στην ΕΡΤ και τι ετοιμάζει το ACTION24

    • Σόνια Χαϊμαντά

    Περιεχόμενα

    Θοδωρής Κυριακού: Στην ενημέρωση υπό ευρεία έννοια… και πιο κοντά στο Netflix από ποτέ

    Στο πεδίο της ευρύτερης ψυχαγωγικής ενημέρωσης και όχι της στενής δημοσιογραφικής πληροφόρησης προτίθεται να επενδύσει ο πρόεδρος του ομίλου ANTENNA, Θόδωρος Κυριακού, που πρόθεσή του είναι να προσεγγίσει περισσότερο νεανικά κοινά ιχνηλατώντας τις συνήθειές τους και βάζοντας περισσότερο πόδι στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο.

    Παράλληλα, λίγο πριν από τις υπογραφές βρίσκεται το συμβόλαιο του ΑΝΤ1 με το Netflix στο εξωτερικό, για την υποδοχή αρχικά τριών σειρών του καναλιού -«Μάγισσα», «Σέρρες» και «Στα 4»- με τις δύο τελευταίες να αγγίζουν θέματα συμπερίληψης και ένταξης.

    Πάντως οι τρεις σειρές θα προβληθούν αρχικά για τους συνδρομητές Ελλάδας και Κύπρου, ενώ σε δεύτερο χρόνο θα μεταδοθούν για το παγκόσμιο κοινό της πλατφόρμας.

    Χωρίς την «Ελένη»;

    Χωρίς την «Ελένη» είναι πιθανό να βγει την επόμενη σεζόν το Mega, καθώς δεν είναι βέβαιο ότι υπάρχει ομοφωνία στο κανάλι για την ανανέωση του συμβολαίου της εκπομπής της, Ελένης Μενεγάκη.

    Ήδη η παρουσιάστρια του μεσημεριανού μαγκαζίνο του καναλιού, η οποία βρίσκεται στο Mega από τον Απρίλιο του 2021, προϊδεάζει τους τηλεθεατές για την ανάγκη «ένας επαγγελματίας να βάζει άνω τελεία στην καριέρα του».

    Θυμίζουμε ότι η Ελένη Μενεγάκη μάς έχει συνηθίσει στα διαλείμματα όταν, αποχωρώντας από τον Alpha την 1η Ιουλίου του 2020, μετά από 15 χρόνια συνεργασίας, πήρε το χρόνο της, έκανε το διάλειμμά της, για να κάνει στη συνέχεια comeback στο Mega.

    Μαρινάκης – Κυριακού: Ισορροπία με την Oscar Productions

    Αν και τα δύο κανάλια Mega και ΑΝΤ1 πορεύονται μόνα τους σε επίπεδο παραγωγής ξένων φορμά και συνεργασιών με εταιρείες με «δεμένα» συμβόλαια, έχουν αποφασίσει να ισχυροποιήσουν περαιτέρω τη σύμπραξή τους με την Oscar Productions που ήδη «σερβίρει» τον ΑΝΤ1 για τις εκπομπές του «Πρωϊνό» (Λιάγκας), «2NightShow» (Αρναούτογλου), «ILoveΣΟΥΚΟΥ» (Μπέττυ Μαγγίρα) και το Mega για το «Ελένη» (Μενεγάκη), «Mega Καλημέρα» (Μελέτη) και «Πάμε Δανάη» (Μπάρκα).

    Στόχος είναι, φυσικά, εφόσον λήξουν τα συμβόλαιά τους με άλλες εταιρείες παραγωγής και δεν έχουν τα δικαιώματα των εκπομπών οι εξωτερικοί τους συνεργάτες, να περιοριστεί το πολύ… outsourcing και να παράξουν περισσότερες οικονομίες κλίμακας.

    Κοκλώνης: Τριγμοί για το Fame Story, σεισμικές δονήσεις στη σχέση με το Mega

    Ανησυχία στην Barkingwell Media για την πορεία του «Fame Story», παρά το γεγονός ότι η φιλοξενούσα αρχή, το STAR, διαψεύδει τις φήμες περί σύντομου τέλους της μουσικής ακαδημίας τονίζοντας πως θα συνεχίσει κανονικά μέχρι τον Δεκέμβριο.

    Μια περίπτωση που υπάρχει είναι να μειωθεί κατά ένα επεισόδιο προκειμένου να βγει στον «αέρα» η νέα βραδινή εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη η οποία θα παρουσιάσει και μία late night εκπομπή πολύ σύντομα, μέσα από την prime time ζώνη του STAR. Πάντως σύννεφα συγκεντρώνονται στη σχέση της Alter Ego Media με τον Νίκο Κοκλώνη, μια σχέση που έχει περιοριστεί στην παραγωγή της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου.

    Κατερίνα Κασκανιώτη: Επόμενη στάση… Ραδιομέγαρο

    Η Κατερίνα Κασκανιώτη, ένα από τα ιστορικά και εμβληματικά στελέχη της Nova πριν από τη συγχώνευσή της με τη Wind το 2022 και την εξαγορά της από τη United Media, που έως το 2021 εκτελούσε χρέη Pay TV Executive Director, αποτελεί ισχυρό «φαβορί» για τη θέση της διευθύνουσας συμβούλου της ΕΡΤ, την οποία προς το παρόν εδώ και 16 μήνες, από τότε που αποχώρησε ο Γ. Γαμπρίτσος, καλύπτει ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Ζούλας.

    Η σχετική προκήρυξη για την κάλυψη της θέσης θα δημοσιευθεί άμεσα ενώ εντός του επόμενου μήνα αναμένεται και η τελική απόφαση.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι για τη θέση αυτή αναζητείται γυναίκα προκειμένου να ικανοποιηθεί και το ζητούμενο της εκ του νόμου (Ν. 2839/12.09.2000) υποχρεωτικής ποσόστωσης φύλων για νόμιμη συγκρότηση και σύνθεση των Δ.Σ. φορέων του Δημόσιου τομέα. Νωρίτερα κρούσεις είχαν γίνει προς τις δημοσιογράφους Μαρία Χούκλη και Μαριάννα Πυργιώτη που ωστόσο δεν αποδέχθηκαν την πρόταση για προσωπικούς λόγους.

    Η Κατερίνα Κασκανιώτη διαθέτει σημαντική εμπειρία 24 ετών στη συνδρομητική τηλεόραση, ξεκινώντας από τη Multichoice και φθάνοντας έως τη Nova με τη σημερινή της μορφή. Σήμερα είναι παραγωγός κινηματογραφικών ταινιών και πρόεδρος του WIFT GR,  Women in Film and Television Greece (Γυναίκες στον Κινηματογράφο και στην Τηλεόραση – Ελλάδα).

    Εφόσον προκριθεί η υποψηφιότητά της, η Κατερίνα Κασκανιώτη θα κληθεί να αναλάβει το Ραδιομέγαρο έχοντας αρμοδιότητα για μια σειρά ζητημάτων μεταξύ των οποίων και τη διαχείριση 60 εκατ. «ζεστών» εκατομμυρίων ευρώ για το Πρόγραμμα, ενημερωτικό και ψυχαγωγικό.

    Κωνσταντίνος Ζούλας και «συντροφία»:

    Τους teenagers που σπεύδουν να συμμαζέψουν το σπίτι μετά από απαγορευμένο πάρτι πριν γυρίσουν οι γονείς από εκδρομή το Σαββατοκύριακο (στην καλύτερη περίπτωση) ή ακόμη και τους στρατιώτες που αφήνουν πίσω τους συντρίμμια λίγο πριν χάσουν τον πόλεμο θυμίζουν τα στελέχη της ΕΡΤ που με κινήσεις πανικού και συνοπτικές διαδικασίες αλλάζουν το σκηνικό στο Ραδιομέγαρο, από το οργανόγραμμα της εταιρείας έως και τον τελευταίο εκπομπάρχη που δεν χωρά στα νέα τους σχέδια.

    Εν αναμονή της έλευσης του νέου διευθύνοντα συμβούλου, οι αλλαγές που συντελούνται είναι κοσμογονικές.

    Ο λόγος είναι προφανώς να διαμορφωθούν τετελεσμένα ώστε αφενός να παραδοθεί ένα πιο νοικοκυρεμένο τοπίο και αφετέρου να παραμείνουν όσοι εκλεκτοί ανήκουν στον «πυρήνα» της υψηλής διοίκησης.

    Έτσι σε αυτό το κλίμα αποχώρησε δυσαρεστημένη η δημοσιογράφος Εύα Περώνα που έλεγε το τελευταίο δελτίο το βράδυ στο ERTnews για να ξυπνάει αξημέρωτα για την εκπομπή των 5 π.μ. στο ίδιο κανάλι, ενώ την έξοδο είδε και η έτερη εκπομπάρχις Τασούλα Επτακοίλη με την οποία ανέπτυξε facebookική αψιμαχία ή εξ απορρήτων του Κωνσταντίνου Ζούλα, Λίνα Παπαδάκη, σύμβουλος του προέδρου.

    Πάντως στον νυν προγραμματισμό του προέδρου συμπεριλαμβάνεται σχέδιο συγχώνευσης της ΕΡΤ2 με την ΕΡΤ3 και η μετονομασία του καναλιού που θα προκύψει, χωρίς να θυσιαστεί ο σταθμός της Βόρειας Ελλάδας. Σε αυτήν την περίπτωση τη συχνότητα της ΕΡΤ2 θα καταλάβει το ενημερωτικό ERTnews.

    Με την ανάπτυξη της ΕΡΤ1 και την αλλαγή της φυσιογνωμίας της σε ψυχαγωγικό κανάλι και την επίσης ανάπτυξη του ΕΡΤNews ως τον πυλώνα της κρατικής τηλεοπτική ενημέρωσης, για τις ανάγκες που διαμορφώθηκαν έχουν προσληφθεί μέχρι τώρα άλλα περίπου 700 άτομα, στην πλειονότητα τους με συμβάσεις έργου.

    Δηλαδή για ορισμένο χρονικό διάστημα και με δυνατότητα ανανέωσης.

    Συνολικά, με τις προσλήψεις εξωτερικών συνεργατών, το έμψυχο δυναμικό του φορέα εκτιμάται πως ανέρχεται σε τουλάχιστον 2.000 άτομα. Ακριβής αριθμός συμβασιούχων δεν υπάρχει.

    Μαργαρίτα Μυτιληναίου: Άλλο 9,84 κι άλλο 9,86

    Δύο μόλις ημέρες μετά την αλλαγή του σκηνικού στον δήμο της Αθήνας και συγκεκριμένα την περασμένη Τρίτη η διευθύντρια του Αθήνα 9,84 αποχώρησε από τη θέση της  με την απόφασή της αυτή επίσημα τουλάχιστον να μην αποτελεί απόλυση (πως θα μπορούσε άλλωστε όταν ο  Χ.Δούκας δεν έχει αναλάβει ακόμη καθήκοντα) καθώς υπέβαλε την παραίτησή στο ΔΣ του Δημοτικού Ραδιοφώνου πριν από 1 μήνα.

    Πρόκειται για μια παραίτηση για λόγους επαγγελματικούς καθώς η γνωστή παραγωγός βρίσκεται προ διλήμματος μεταξύ δύο ραδιοφωνικών ομίλων, ο ένας εκ των οποίων πρόκειται να μετατρέψει το συμπεριληπτικό του ραδιόφωνο σε mainstream ραδιοφωνικό σταθμό.

    Μένεα Δημήτρη Βερβεσού για τη σύνθεση του ΕΣΡ

    Ο Δικηγορικός Σύλλογος της Αθήνας αποφάσισε να καταθέσει αίτηση ακύρωσης ενώπιον του ΣτΕ για την αντικατάσταση του προέδρου, αντιπροέδρων και μελών του ΕΣΡ.

    Στην περίπτωση της ανεξάρτητης Αρχής Ραδιοτηλεόρασης η συγκρότηση της έγινε χωρίς να επιτευχθεί η πλειοψηφία των 3/5 με την ψήφο της ΝΔ και της Ελληνικής Λύσης.

    Πρώτη η Τζίμα στο δελτίο (χωρίς Μητσοτάκη), πρώτη και με συνέντευξη Δούκα

    Αδιάφορη καριέρα κάνουν οι συνεντεύξεις πολιτικών σε ενημερωτικές εκπομπές, στα δελτία ειδήσεων ή σε προγράμματα που παρουσιάζουν δημοσιογράφοι που κινούνται εντός πλαισίων. Το τηλεοπτικό κοινό προτιμά να βλέπει τους πολιτικούς σε life style εκπομπές (Ναταλία Γερμανού, Ελεονόρα Μελέτη, Σταύρο Θεοδωράκη) ενώ δίνει χαμηλή ψήφο εμπιστοσύνης σε πιο στερεοτυπικά φορμά.

    Έτσι χαμηλές πτήσεις είχε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, το οποίο μεταξύ άλλων φιλοξένησε συνέντευξη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στον Νίκο Χατζηνικολάου.

    Το κανάλι του Αμαρουσίου σημείωσε 9,4% στο σύνολο και 7,7% στο «δυναμικό κοινό», καταλαμβάνοντας την έκτη και πέμπτη θέση αντίστοιχα. Έτσι προηγήθηκε το Mega με τη Ράνια Τζίμα (άνευ συνέντευξης Μητσοτάκη), με 13,9% και 17% στο «δυναμικό κοινό».

    Στη δεύτερη θέση ακολούθησαν ο ΣΚΑΪ και το Star με 11,1% και 10%, αντίστοιχα. Ωστόσο στην κορυφή της βραδινής ενημέρωσης και στις δύο βασικές κατηγορίες κοινού βρέθηκε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, φιλοξενώντας μεταξύ άλλων τη συνέντευξη του νεοεκλεχθέντα δημάρχου Αθηναίων, Χάρη Δούκα, στη Ράνια Τζίμα.

    Το «μεγάλο κανάλι» είχε προβάδισμα 1,4% από τον δεύτερο Alpha στο σύνολο, και 2,1% από το δεύτερο Star στο 18-54.

    Δημήτρης Καμπουράκης: Είδαμε την οδοντοστοιχία του στον αέρα, ε και; 

    Ένα ανθρώπινο περιστατικό σημειώθηκε την Παρασκευή το πρωί στο πλατό του Open, στον «αέρα» της εκπομπής «Ώρα Ελλάδος». Την ώρα που ο Κλέαρχος Μαρουσάκης παρουσίαζε τον Καιρό και την πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες ακούστηκε ένα δυνατό χασμουρητό. Χωρίς να χάσει ευκαιρία να εντοπίσει τον νυσταγμένο παρουσιαστή, ο σκηνοθέτης «άνοιξε» το πλάνο και φανέρωσε Δημήτρη Καμπουράκη.

    Ποια δημοσιογράφος και γιατί αποχωρεί από το Mega μετά από τέσσερα χρόνια;

    Μετά από τέσσερα χρόνια η Μπάγια Αντωνοπούλου αποχωρεί παραιτηθείσα και βρίσκεται εκτός Mega. Η δημοσιογράφος δυσαρεστήθηκε στην αρχή της σεζόν καθώς ενώ στο επίσημο δελτίο Τύπου του σταθμού όπου αναφέρονταν όλα τα ονόματα των παρουσιαστών που θα αντικαταστούσαν τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη αναφέρονταν κανονικά, όπως της Μαριλένας Γεραντώνη, του Νικήτα Κορωνάκη, του Ζήση Μούσιου και της Στέλλας Στυλιανού, το δικό της δεν επισημαινόταν πουθενά παρά μόνο του συμπαρουσιαστή της εκείνο το διάστημα, Νικήτα Κορωνάκη.

    ACTION 24 στην Ψυχαγωγία

    Υπολογίσιμη δύναμη, κυρίως για το ψυχαγωγικό πρόγραμμα που δείχνει ότι θέλει να «χτίσει» σταδιακά, αποτελεί πλέον για τους καναλάρχες το Action24 το οποίο παρουσίασε την περασμένη εβδομάδα το πρόγραμμά του στο RIVIERA COAST.

    Τη βραδιά τίμησαν στελέχη της αγοράς, εκδότες και δημοσιογράφοι ενώ η είδηση είναι ότι η Έλενα Παπαβασιλείου, που παρουσίασε την εκδήλωση, θα ενταχθεί στο πρόγραμμα με δική της εβδομαδιαία, «δημοσιογραφική»παρακαλώ, εκπομπή ονόματι «EQ» (συναισθηματική νοημοσύνη).

    Το κανάλι θα δώσει τηλεοπτικό χρόνο και θα επενδύσει σε αθλητικό πρόγραμμα, διοργανώσεις, πρωταθλήματα και εκπομπές με σημαντικότερη αυτή των Ντέμη Νικολαϊδη και Γιάννη Πάγκου που μεταφέρουν την εκπομπή τους «MONDAY FC» από τη Νοva στην ελεύθερη τηλεόραση.

    Θέση στο πρόγραμμα του σταθμού έχουν οι αποκλειστικές μεταδόσεις, όπως το Carabao Cup της Αγγλίας, το Κύπελλο Γαλλίας, οι τελικοί του Super Cup Ισπανίας και Πορτογαλίας και ο τελικός του Κυπέλλου Αμερικής.

    Το ψυχαγωγικό πρόγραμμα περιλαμβάνει τη σατιρική εκπομπή «ΜITSI VAR» με τον Γιώργο Μητσικώστα και τον Σωτήρη Καλυβάτση, την ταξιδιωτική εκπομπή «Εεε ΡΕ ΚΟΣΜΕ», με τον Χρήστο Ανθόπουλο, τη γαστρονομική με τον Σωτήρη Καλυβάτση «ΘΑ ΦΑΣ ΚΑΛΑ», το «ΓΚΑΡΑΖ» με τον Ζήση Ρούμπο που συνδυάζει τη μουσική με το stand-up comedy. Ωστόσο το κανάλι συζητά με εταιρείες παραγωγής για την παραγωγή σε δεύτερο χρόνο σειρών, ριάλιτι και τηλεπαιχνιδιών.

    Μήπως είχατε «πρεμούρα» να δείτε τι γίνεται στα παρασκήνια της Χορωδίας της ΕΡΤ; Δείτε το «ΕΡΤ Backstage»!

    Σήμερα Σάββατο 21 Οκτωβρίου, στις 17:00, η κάμερα της εκπομπής  «ΕΡΤ Backstage», με την Κωνσταντίνα Κομμάτα και τον Μιχάλη Παπαδημητρίου, συναντάει τον Γιώργο Καραμίχο στα παρασκήνια της εκπομπής «Πες τη λέξη». Μέχρι εδώ καλά, καθώς αυτό είναι το ύφος της εκπομπής που πραγματοποιείται σε παραγωγή της εταιρείας Plan A, των αγαπημένων παιδιών του Κ.Ζούλα, Ν.Ζαμπέτογλου και Ν.Γαλακτερού: Να προβάλλει στη νέα εκπομπή τα παρασκήνια των εκπομπών της ΕΡΤ σαν να πρόκειται για την ταινία του Μάρτιν Σκορτσέζε, του Όρσον Ουέλς ή του Στάνλευ Κιούμπρικ ή για κάποια ακριβοπληρωμένη σειρά του Netflix.

    Αλλά ας το παραβλέψουμε αν είναι να μάθουμε τι συμβαίνει πίσω από τη σκηνή και στα γυρίσματα της βραβευμένης σειράς «Κάνε ότι Κοιμάσαι» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και τη Τζένη Θεωνά. Αλλά να φτάσει να μας δείχνει και τι συμβαίνει στις πρόβες της Χορωδίας της ΕΡΤ πριν από μια συναυλία, μας ξεπερνά. Αλήθεια ποιον ενδιαφέρει;

    Στο Κανάλι Ένα 90,4 ο Αλέξανδρος Ρήγας

    Στους δύο ξένους τον αγαπήσαμε (και όχι μόνο) στο Κανάλι 1 του Πειραιά θα τον ακούμε. Ο λόγος για τον ηθοποιό, σκηνοθέτη και σεναριογράφο Αλέξανδρο Ρήγα που θα κάνει εκπομπή τα Σαββατοκύριακα με τίτλο “Gros Plan”.

    Γελά η Τατιάνα με τη Σία αλλά θα ήθελε να κάνει τα νούμερα που κάνει η Κοσιώνη

    Η Τατιάνα Στεφανίδου σχολίασε τη Σία Κοσιώνη που παρουσίαζε την εκλογική βραδιά του ΣΚΑΙ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και ήταν υποχρεωμένη να αναφερθεί στις εκλογικές επιδόσεις του συζύγου της Κώστα Μπακογιάννη… Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του TLive σχολίασε: «Επειδή είμαι στην τηλεόραση στις ζωντανές εκπομπές περίπου 30 χρόνια δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση της» είπε και αμέσως ξέσπασε σε γέλια!

    Συγκεκριμένα η Τατιάνα Στεφανίδου ανέφερε, «Δεν θα’θελα να είμαι στη θέση της. Πω πω πω… Να παρουσιάζεις δηλαδή live εκπομπή εκλογική βραδιά και να πρέπει να παρουσιάσεις το αποτέλεσμα για τον άντρα σου, και ένα τέτοιο αποτέλεσμα… Δεν θα ήθελα να ήμουν στη θέση της»! Πάντως η Σία απάντησε με την πρωτιά της και τη δεύτερη Κυριακή καθώς η εκλογική εκπομπή της ήρθε πρώτη στο γενικό σύνολο του κοινού με 15,6% και 575.561 τηλεθεατές και στο δυναμικό κοινό (18-54) με μέσο όρο 14%.

    Alpha: Στο αστερισμό των διδύμων

    Το συγγραφικό δίδυμο, Ρέππας – Παπαθανασίου, φεύγει από το Mega έχοντας αφήσει παρακαταθήκη τους «Συμπεθέρους από τα Τίρανα» και το «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» και οδεύει στον Alpha για μια νέα κωμική σειρά, της οποίας τα γυρίσματα, θα ξεκινήσουν τον ερχόμενο Μάρτιο με στόχο να βγει στον αέρα στην επόμενη σεζόν.

    Οδός Ζαρίφη 2: Πότε έρχεται στο Open

    H Κατερίνα Ζαρίφη έρχεται με το “Οδό Ζαρίφη 2“ καθημερινά  στις 14:00 μέσα από τη συχνότητα του OPEN.

    Τι τρέχει με την εκπομπή #2 της Γερμανού στον Alpha;

    Δεν είναι εντελώς βέβαιο ότι η Ναταλία Γερμανού θα πάρει το νταμπλ στον Alpha δηλαδή ότι θα παρουσιάζει τη μουσική εκπομπή “Secret Song” για την οποία έχουν ήδη γυριστεί δύο επεισόδια μέσα στο καλοκαίρι.

    Ο λόγος είναι αφενός ότι τα γυρίσματα γίνονται εκεί που γίνεται και το Fame Story και αφετέρου η ομάδα της εκπομπής έχει σκορπίσει.

    Γιατί τα πήρε στο κρανίο ο γραμματέας νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ με την Καινούργιου

    Ο γραμματέας νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνος Βλαχάκης απειλεί ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατηγορώντας την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ότι κατέγραψαν συνομιλία του χωρίς να το γνωρίζει και τη μετέδωσαν.

    Αναλυτικά η ανάρτηση του

    Μαθήματα δημοσιογραφικής ηθικής και δεοντολογίας. #not

    Δημοσιογράφος του Alpha TV με καλεί σήμερα με επιμονή για να κάνει ρεπορτάζ για τη χθεσινή πολιτική γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

    Η κουβέντα πάει γρήγορα στο γάμο του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ (να ζήσουν! Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας)

    Μου ζητάει τηλεφωνική επικοινωνία και αρνούμαι. Μου ζητάει ηχογραφημένη δήλωση και αρνούμαι.

    Μέσα σε όλα ήμουν σε χώρο που αδυνατούσα να μιλήσω.

    Συνεχίζει με παρακλήσεις τις ερωτήσεις για το πότε μας το ανακοίνωσε, τι του είπαμε κλπ. Απαντάω ευγενικά και κόβοντας ό,τι ανούσια πράγματα με ρώταγε (αν χειροκροτήσαμε!!). Μια κλήση λίγων λεπτών.

    Με το κατάλληλο μοντάζ, την παγίδευση για δήθεν συναίνεση και άλλες ιστορίες έρχεται η καταγραφή της συνομιλίας μας (χωρίς να το γνωρίζω) να μετατρέπεται σε τηλεφωνική συνομιλία με την Κατερίνα Καινούργιου σε μια εκπομπή που ούτε καν ξέρω ποια είναι.

    Δεν την έχω δει και ποτέ. Η εκπομπή είναι σίγουρα μακριά από τις αισθητικές μου επιλογές και δεν την προτιμώ.

    Με καλημερίζει κιόλας η αγαπητή παρουσιάστρια και συνεχίζει μια σύντομη μονταρισμένη καταφανώς δήλωση μου.

    Διαβάστε επίσης

    Το Ναυάγιο: Η επόμενη μέρα για τους επιζώντες

    Μετά τη Φωτιά: Ο Τάσος βλέπει για πρώτη φορά την Ανθή (video)

    Πλάνα με Ουρά: Κόβεται από την ΕΡΤ