ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε σήμερα, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν, ότι η σιωπή των χωρών της Δύσης επιτείνει την ανθρωπιστική κρίση στη Γάζα.
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η τουρκική προεδρία αναφέρεται ότι ο Ερντογάν είπε στον Πούτιν ότι η «βαναυσότητα» απέναντι στα παλαιστινιακά εδάφη εντείνεται και ότι σκοτώνονται συνεχώς άμαχοι.
Ο Τούρκος πρόεδρος επανέλαβε και παλαιότερα σχόλιά του, ότι η Άγκυρα θα συνεχίσει να εργάζεται για την επίτευξη ειρήνης στην περιοχή, προστίθεται στην ανακοίνωση.
Διαβάστε επίσης
Λίβανος: Συναγερμός για τους Έλληνες στη χώρα – «Αναχωρήστε αμέσως» λέει η ελληνική πρεσβεία
Ισπανία: Σε συμφωνία για κυβέρνηση κατέληξαν σοσιαλιστές και ριζοσπαστική αριστερά
Μπομπ Μενέντεζ: Δήλωσε αθώος στις κατηγορίες για «κατασκοπία»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πιερρακάκης για απειλές Τραμπ: Ο διάλογος είναι το κλειδί, κίνδυνος για καθοδικό σπιράλ με τους δασμούς
- Μητσοτάκης: Οποιαδήποτε απόπειρα αλλαγής του στάτους κβο στη Γροιλανδία θα ήταν αμφισβήτηση του ΝΑΤΟ
- Οι δασμοί Τραμπ ταράζουν ξανά την Ευρώπη – Θα συνεχίσω την πίεση
- Νετανιάχου: Ρήγμα με τις ΗΠΑ για το μέλλον της Γάζας – «Όχι» σε τουρκική και καταριανή παρουσία