ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πάνω από το 4,9% έφτασε η απόδοση του δεκαετούς αμερικανικού ομολόγου για πρώτη φορά από το 2007, καταγράφοντας υψηλό 16 ετών, με τους επενδυτές να αξιολογούν θετικά τα τελευταία οικονομικά δεδομένα και να εξετάζουν τις προοπτικές για τα επιτόκια της Fed.
Η απόδοση κέρδισε σχεδόν 7 μονάδες βάσης στο 4,911%, τοποθετώντας την πάνω από το 4,9% για πρώτη φορά από το 2007.
Την ίδια ώρα, η απόδοση του διετούς ομολόγου αυξήθηκε σχεδόν κατά 2 μονάδες βάσης στο 5,231% ενώ πριν λίγες ημέρες είχε βρεθεί στα επίπεδα του 2006.
Διαβάστε επίσης:
Global Maritime Forum: To 5% των καυσίμων θα πρέπει να είναι μηδενικών ρύπων ως το 2030
Μητσοτάκης: Δρομολογούνται 6.500 προσλήψεις στην Υγεία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Καιρός: Στους 39 βαθμούς η θερμοκρασία το Σαββατοκύριακο – Μελτέμια έως 8 μποφόρ στο Αιγαίο
- Σούπερ μάρκετ: Μειώσεις τιμών σε περισσότερα από 1.000 προϊόντα – Πότε ξεκινά η πρωτοβουλία
- Ντόναλντ Τραμπ: Επενδύσεις 3 δισ. δολαρίων σε κρίσιμα ορυκτά για απεξάρτηση από την Κίνα
- Μαύρη Θάλασσα: Η πιο επικίνδυνη θαλάσσια ζώνη για την εμπορική ναυτιλία, στο στόχαστρο πλοία και πληρώματα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.