ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΑΣΟΚ: Κατανοούμε τη δυσάρεστη θέση του κ. Μαρινάκη να προσπαθεί να μαζέψει το χάσμα Μαξίμου και Κ.Ο.
Την εκτίμηση ότι «ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ να αποκτήσουν κοινό μέτωπο, να βρουν την ελάχιστη πολιτική συμφωνία που θα τους επιτρέψει τη συμπόρευση», εξέφρασε ο Χρήστος Σπίρτζης μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ.
«Αν αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας, θα οδηγηθούμε εκεί ώστε να υπάρχει ενιαία εκπροσώπηση του δημοκρατικού κόσμου», τόνισε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ερωτηθείς για το ποιος θα ηγηθεί μιας τέτοιας προσπάθειας, καθώς τα εν λόγω κόμματα έχουν νέους ηγέτες, απάντησε ότι υπάρχουν πολλές διαδικασίες, όπως να επιλεγεί ύστερα από ένα κοινό συνέδριο ή από πολιτική συμφωνία.
«Δεν μπορεί να αναλώνονται τα δύο κόμματα στο ποιος θα απορροφήσει τον άλλον και η συντηρητική παράταξη να αλωνίζει», υπογράμμισε ο κ. Σπίρτζης.
Δείτε το βίντεο:
Διαβάστε επίσης:
Στα Τίρανα ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τη Σύνοδο Κορυφής της Διαδικασίας του Βερολίνου
Στέφανος Κασσελάκης: «Η πρώτη μεγάλη ρωγμή έγινε-Επόμενος σταθμός οι ευρωεκλογές-Πάμε δυνατά»
Το ηχηρό μήνυμα για την Κεντροαριστερά, η μεγάλη νίκη του ΠΑΣΟΚ, η δεινή ήττα του ΣΥΡΙΖΑ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μητσοτάκης: Στεκόμαστε στο πλευρό των Ελλήνων στο μέτρο των δυνατοτήτων μας
- Optima Bank για την ΑΜΚ της ΔΕΗ: Διατηρεί τη σύσταση και την τιμή στόχο στα 24,6 ευρώ.
- Σιτάρι: Νέο υψηλό δύο ετών παρά την ξηρασία και τον πόλεμο στο Ιράν – Έρχονται ανατιμήσεις
- Σήμερα τα εγκαίνια του Boat Test Festival 2026 στο Πόρτο Ράφτη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.