ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Παρατείνεται, με απόφαση του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Θόδωρου Σκυλακάκη, έως και την Τρίτη 10 Οκτωβρίου του 2023, η προθεσμία που έχουν οι ωφελούμενοι για την υλοποίηση παρεμβάσεων, στο πλαίσιο του προγράμματος «Εξοικονομώ – Αυτονομώ».
Η προηγούμενη παράταση ήταν η τελευταία που θα δινόταν (έως 15/9, με δυνατότητα επέκτασης έως 30/9 λόγω ανωτέρας βίας), βάσει και των δεσμεύσεων που υπάρχουν από τα χρηματοδοτικά εργαλεία (ΕΣΠΑ 2014-2020 και Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας) του προγράμματος.
Ωστόσο, λόγω των πρόσφατων φυσικών καταστροφών κρίθηκε αναγκαία η επέκταση της προθεσμίας έως τις 10.10.2023.
Διαβάστε επίσης:
Η ΝΔ απαντά στον Στέφανο Κασσελάκη: Δεν δώσαμε ποτέ στήριξη στον κ. Μπέο για να την άρουμε
Κασσελάκης: Ο κ. Μητσοτάκης να ζητήσει την αποχώρηση Μπέου από τη διεκδίκηση της δημαρχίας Βόλου
Οικονόμου: Αλαζονικός ο Κασσελάκης – Επιμένει να είναι ένα λευκό πουκάμισο αδειανό
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μητσοτάκης από ΜΔΔΕ Σχολείο Καισαριανής: Είναι ένα μόνο από τα 238 σχολεία τα οποία ανακατασκευάστηκαν πλήρως φέτος το καλοκαίρι
- Back to School: O καλύτερος Έλεγχος της χρονιάς!
- «Ασπίδα του Αχιλλέα»: Πώς σχολιάζουν οι New York Times την αμυντική συμφωνία 3,5 δισ. δολαρίων Ελλάδας – Ισραήλ
- 3.246.627 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το mononews.gr για την ενημέρωσή τους τον μήνα Αύγουστο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.