ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ρωσική κρατική εταιρεία πυρηνικής ενέργειας Rosatom ανακοίνωσε ότι αναμένει να πραγματοποιηθεί η πρώτη αυτοσυντηρούμενη πυρηνική αλυσιδωτή αντίδραση στον πρώτο αντιδραστήρα του πυρηνικού σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στο Ακούγιου, πριν το τέλος του έτους, δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής της Rosatom Αλεξέι Λιχατσόφ.
Η Rosatom κατασκευάζει τον πρώτο πυρηνικό σταθμό της Τουρκίας, στο Ακούγιου στην επαρχία της Μερσίνας συνολικού κόστους 20 δισεκατομμυρίων δολαρίων.
Ο σταθμός αναμένονταν να τεθεί σε λειτουργία το 2025, αλλά το χρονοδιάγραμμα έχει καθυστερήσει.
Διαβάστε επίσης
Θεσσαλονίκη: Με τη φρεγάτα Κίμων ο εορτασμός του τριημέρου 26 – 28 Οκτωβρίου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βραζιλία: Προβάδισμα του Φλάβιο Μπολσονάρου δίνει νέα δημοσκόπηση
- Συναγερμός στις ΗΠΑ: Εντοπίστηκαν δεκάδες ύποπτες επιστολές με άγνωστη λευκή σκόνη με παραλήπτες πολιτικά πρόσωπα και εκλογικά κέντρα
- ΣτΕ: Νόμιμα οι κυρώσεις του ΕΣΡ και για ιστοτόπους σταθμών που μεταδίδουν σχόλια που υποκινούν έμφυλη βία – Επικυρώθηκε πρόστιμο για το Big Brother
- Κόντρα Αγαπηδάκη με Πολάκη στη Βουλή για τα 95 εκατ. ευρώ για την υγεία των παιδιών: «Εδώ δεν είναι κανάλι να κάνετε σόου»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.