ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε πλήρη λειτουργία τέθηκε η ψηφιακή πλατφόρμα REBRAIN GREECE για τη διασύνδεση επιστημόνων – εργαζόμενων υψηλών δεξιοτήτων, που διαμένουν εντός και εκτός Ελλάδας, με την εγχώρια αγορά εργασίας, ανακοίνωσε από την Ολομέλεια ο υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης.
Ο κ. Γεωργιάδης ενημέρωσε το Σώμα ότι ήδη η πλατφόρμα έχει δεχθεί 20 αιτήσεις από Έλληνες που ζουν και εργάζονται στο εξωτερικό και οι οποίοι επιθυμούν να επιστρέψουν και να εργαστούν στην πατρίδα, κατά την ομιλία του στην Ολομέλεια επί του νομοσχεδίου για την ενίσχυση της εργασίας.
Απευθυνόμενος προς τα έδρανα της αντιπολίτευσης, ο αρμόδιος υπουργός είπε πως όσο εκείνοι «τσακώνονται για το παρελθόν» η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα αντιμετωπίζει τα πραγματικά προβλήματα και θα πηγαίνει τη χώρα μπροστά.
Αυτή την ώρα διαρκεί η ονομαστική ψηφοφορία επί του εργασιακού νομοσχεδίου, το οποίο αναμένεται να ψηφιστεί κατά πλειοψηφία.
Διαβάστε επίσης:
Χρυσοχοΐδης: Καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια για την αναβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών του ΕΣΥ
Πολάκης κατά Αχτσιόγλου: Έχεις κατέβει όλη τη σκάλα
ΑΑΔΕ: Σε λειτουργία από Δευτέρα το Κέντρο Βεβαίωσης και Είσπραξης Αττικής
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αβραμόπουλος για το ένταλμα σύλληψης του Βελγίου: Δεν θα κάνω χρήση της ασυλίας, ζητώ πλήρη δικαστική έρευνα
- ΥΠΑΝ: Νέο πλαίσιο για την επίλυση καταναλωτικών διαφορών φέρνει ευρωπαϊκή οδηγία
- Interwood: Ξεκινά η αύξηση κεφαλαίου με τιμή διάθεσης 0,25 ευρώ ανά μετοχή
- SpaceX: Κατρακύλα 10,4% μετά την εκρηκτική IPO – Επιβεβαίωσε την πρώτη πώληση ομολόγων της
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.