ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι συνομιλίες του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν με τον Βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν ήταν «σημαντικές και ουσιαστικές», δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, όπως μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Ιντερφάξ.
Μιλώντας μετά τις συνομιλίες των δύο ηγετών στη ρωσική περιφέρεια της Άπω Ανατολής, ο Πεσκόφ πρόσθεσε πως η Βόρεια Κορέα ενδιαφέρεται για συνεργασία με τη Ρωσία στους τομείς της αεροπορίας και των μεταφορών.
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου είπε επίσης πως η Ρωσία θεωρεί ότι υπάρχουν προοπτικές για να συνεργασθεί με τη Βόρεια Κορέα στο διάστημα, μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Πεσκόφ πρόσθεσε πως η Ρωσία θα ενισχύσει τη συνεργασία με τη Βόρεια Κορέα σε όλα τα μέτωπα, ενώ διευκρίνισε πως οι δύο ηγέτες δεν συζήτησαν για τον κίνδυνο ενός πυρηνικού πολέμου.
Διαβάστε επίσης:
Σκυλακάκης: Ο πρωθυπουργός πήρε το μέγιστο που θα μπορούσε να πάρει από τα Ευρωπαϊκά Ταμεία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.