Η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ) με βαθιά θλίψη πληροφορήθηκε τον ξαφνικό, εν πλω, θάνατο του Λοστρόμου, Παναγιώτη Στεργιώτη ετών 59, στο πλοίο “Olympic Champion,” που εκτελούσε δρομολόγιο Πάτρα – Αγκόνα και εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια της στην οικογένεια και στα αγαπημένα πρόσωπα του μεταστάντος.
Δυστυχώς, ο τραγικός κατάλογος των ναυτικών ατυχημάτων και των θανάτων των συναδέλφων μας, εν ώρα υπηρεσίας, συνεχώς αυξάνεται, πράγμα που πρέπει να θέσει σε συναγερμό τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Υπουργείου, για την αναζήτηση των πραγματικών αιτιών των δυσάρεστων αυτών γεγονότων.
Ζητάμε, τονίζει η ΠΝΟ, την άμεση διερεύνηση των συνθηκών του θανάτου του συναδέλφου μας και την λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων για την αποφυγή και μη επανάληψη παρόμοιων περιστατικών.
Διαβάστε επίσης:
«Έφοδος» στις παραλίες της Τήνου – Συνολικά 3.000 τ.μ. αιγιαλού και παραλιών «απελευθερώνονται»
Mytilineos: Τροποποίηση σύμβασης για τα φωτοβολταϊκά της Egnatia
Μήτογλου και Ουόκαπ μιλούν στον ΟΠΑΠ για το Παγκόσμιο Κύπελλο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ελληνική Ένωση Τραπεζών: Ανακοίνωσε έτρα στήριξης οικογενειών θυμάτων πυρκαγιών – Χρήματα και αναστολή δόσεων δανείων
- Φον ντερ Λάιεν σε Σάντσεθ: Η ΕΕ πρέπει να κάνει περισσότερα για να ενισχύσει τα σύνορά της
- Visa: Εξαγοράζει την BioCatch έναντι $2,4 δισ. – Με AI στη «μάχη» για κυβερνοασφάλεια
- Beta Securities για Εθνική Τράπεζα: Ανοδική αναθεώρηση των προβλέψεων μετά το ισχυρό α’ εξάμηνο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.