Οι χθεσινοί πανηγυρισμοί των μελών της Red Bull στην εθιμοτυπική φωτογραφία είχαν ως θύμα το τρόπαιο του κατασκευαστή.
O Μαξ Φερστάπεν πήρε την 8η συνεχή του νίκη, απέχει πλέον μόνο μια από το απόλυτο ρεκόρ των 9 σερί νικών που κατέχει ο Φέτελ από το 2013. Η τελευταία φορά που έχασε ο Ολλανδός ήταν στο Μπακού στις 30/4 από τον Πέρεζ.
Οι Red Bull έχουν κερδίσει και τους 12 φετινούς αγώνες, αυτό δεν έχει προηγούμενο στην ιστορία της F1, έκαναν δε για 5η φορά το 1-2. Όλα αυτά προφανώς συνιστούν λόγο για πανηγυρισμούς. Μετά την απονομή στο βάθρο όλα τα μέλη της ομάδας, μαζεύτηκαν για την εθιμοτυπική φωτογραφία.

Εκεί είθισται όταν ξεκινάει το σπρέι σαμπάνιας να απομακρύνονται τρέχοντας όλοι. Πάνω στην αναμπουμπούλα έπεσε η πινακίδα των πιτ πάνω στο τρόπαιο του κατασκευαστή και το έσπασε. Αυτό είναι το δεύτερο τρόπαιο που σπάει μετά την πορσελάνη στην Ουγγαρία.
Γι’ αυτή την περίπτωση παρενέβη ο επικεφαλής της Herend Porcelain, Ατίλα Σίμον και είπε πως η εταιρεία του θα φτιάξει ένα άλλο τρόπαιο για το Φερστάπεν. To τρόπαιο του κατασκευαστή παρέλαβε στο βάθρο για λογαριασμό της ομάδας ο τεχνικός Γκρεκ Ρίσον.
Βέβαια πρόκειται για ένα σχετικά απλό κύπελλο και όχι για έργο τέχνης όπως στην Ουγγαρία. Μένει να δούμε αν θα φτιαχτεί και αυτό ξανά για λογαριασμό της ομάδας, ή απλά θα επιδιορθωθεί.
Διαβάστε επίσης:
O Αθανασούλας στο Ράλι Ακρόπολης!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χουρδάκης για Κωνσταντοπούλου: Μου πήρε το γραφείο στη Βουλή και μου είπε να κάθομαι στις σκάλες
- Τράπεζα Πειραιώς: Νωρίτερα η καταβολή επιστροφής κεφαλαίου €0,40/μετοχή – Η νέα ημερομηνία
- Paramount: Στα 6,91 δισ. δολάρια τα έσοδα λόγω streaming και σινεμά – Επιμένει στη συμφωνία με τη Warner Bros.
- Axios: Η συμφωνία που διαπραγματεύονται ΗΠΑ – Ιράν – Ομάν για το Ορμούζ
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.
Διαβάζονται Τώρα
Xρηματιστήριο: Το τοπίο στην αγορά μετά τις 2.600, οι κινήσεις σε Aktor, Credia, Metlen, τράπεζες, Στασινόπουλο, ΔΕΗ, διυλιστήρια
Γιάννης Σαραντίτης: Ποιος είναι ο ανερχόμενος εφοπλιστής, μεγαλοεπενδυτής στο real estate και… φανατικός ΑΕΚτζής
Ρουμανία: Dacia και Ford κλείνουν προσωρινά την παραγωγή τους καθώς συνεχίζονται τα προβλήματα με το ρεύμα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.