ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Χωρίς να έχουν αναφερθεί τραυματισμοί και με ασφάλεια απομακρύνονται οι επισκέπτες της Ρόδου, από τις πληγείσες από την πυρκαγιά περιοχές, όπως επισημαίνει ανάρτηση του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Αναλυτικά στην ανάρτηση αναφέρεται:
« Οι επισκέπτες απομακρύνονται με ασφάλεια από τις πληγείσες περιοχές της Ρόδου. Δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί. Κατευθύνονται σε άλλα ξενοδοχεία στο νησί».
Παράλληλα, σε δεύτερη ανάρτηση το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας επισημαίνει: « Οι πληγείσες περιοχές αντιπροσωπεύουν λιγότερο από το 10% των συνολικών τουριστικών υποδομών της Ρόδου».
Διαβάστε επίσης
Ρόδος: Δεσμεύθηκαν τρία επιβατηγά πλοία για την φιλοξενία των απεγκλωβισμένων
Πυρκαγιά στη Ρόδο: Γιγαντιαία επιχείρηση απεγκλωβισμού από στεριά και θάλασσα (upd)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μάνος Μανουσάκης: Αλλαγή «πίστας» για τον ΑΔΜΗΕ η επιτυχία της ΑΜΚ
- Μάχη τραπεζικών κολοσσών για τη Monte Paschi – Ο CEO χαιρετίζει τις προτάσεις εξαγοράς
- Oracle: Η Τεχνητή Νοημοσύνη μείωσε κατά 21.000 τις θέσεις εργασίας
- Χρηματιστήριο: Κατοχύρωση κερδών στα υψηλά 17 ετών, φρένο από την CCHB, πιέσεις στις τράπεζες, στο -5% ξεκίνησε η Cener
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.