ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τρία επιβατηγά οχηματαγωγά πλοία έχουν δεσμευτεί στο λιμάνι της Ρόδου προκειμένου να φιλοξενηθούν οι απεγκλωβισθέντες από τις περιοχές όπου μαίνεται η πυρκαγιά σε περιοχές του νησιού.
Πρόκειται για τα πλοία Blue Star Chios, Dodekanisos Express και Panagia Skiadeni.
Νωρίτερα, το λιμενικό συμμετείχε στον απεγκλωβισμό εκατοντάδων ατόμων από τις περιοχές της Ρόδου όπου μαίνεται η μεγάλη πυρκαγιά.
Έως αυτή τη στιγμή έχουν απεγκλωβιστεί περισσότερα από 1500 άτομα από το Κιοτάρι, οι οποίοι μεταφέρονται στον Κάλαθο. Επιχείρηση απεγκλωβισμού ατόμων γίνεται και από την περιοχή Λάρδο.
Στην επιχείρηση του λιμενικού σώματος συμμετείχαν τέσσερα πλωτά του λιμενικού ένα ναυαγοσωστικό περισσότερα από 30 ιδιωτικά σκάφη πλοίο του πολεμικού ναυτικού και ελικόπτερο του λιμενικού σώματος.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Λιμενικό: Πάνω από 1000 άτομα απεγκλωβίστηκαν μέσω θαλάσσης από το Κιοτάρι στη Ρόδο
Πυρκαγιά στη Ρόδο: Επιτάσσονται τα τουριστικά σκάφη για τη μεταφορά των τουριστών από το Κιοτάρι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γιάννης Κάρτσωνας (Breakwave Advisors): Οι αναταραχές στη Μέση Ανατολή εκτοξεύουν τα ναύλα των VLCC – Οι πλοιοκτήτες σε θέση ισχύος
- Άννα Βίσση: Ποιος είναι ο νέος κιθαρίστας της μετά την αποχώρηση του Κάρλος
- Μαρινάκης: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο μόνος πρωθυπουργός που περιγράφει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο
- Airbus: Ανακοίνωσε 25ετές συμβόλαιο με τις γαλλικές Ένοπλες Δυνάμεις για θέματα κυβερνοασφάλειας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.