ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ένωση Σούπερ-Μάρκετ Ελλάδας (ΕΣΕ) διευρύνεται περαιτέρω με την προσθήκη 3 νέων συνδεδεμένων μελών.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης έκανε αποδεκτή την αίτηση ένταξης των αλυσίδων Ο.Κ! Anytime Markets και ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ. Ταυτόχρονα, αίτηση για ένταξη στην ΕΣΕ, ως συνδεδεμένο μέλος, έκανε και το ΙΕΛΚΑ (Ινστιτούτο Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών), η οποία έγινε επίσης δεκτή από το
ΔΣ.
Η Ο.Κ! Anytime Markets Α.Ε. είναι το πρώτο μέλος της ΕΣΕ που δραστηριοποιείται στον χώρο του οργανωμένου δικτύου καταστημάτων ευκολίας. Η εταιρεία
δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2004, αναπτύσσει το δίκτυο των καταστημάτων της με την μέθοδο του Franchising και μαζί με τους συνεργάτες της απασχολεί πάνω από 600 άτομα.
H Δ. Θανόπουλος Α.Ε. είναι μία γνήσια ελληνική εταιρεία με μακρά ιστορία στον χώρο από το 1877. Σήμερα διατηρεί 3 καταστήματα στα Βόρεια Προάστια της Αττικής και απασχολεί 310 εργαζόμενους.
Το ΙΕΛΚΑ είναι ο επιστημονικός φορέας του κλάδου. Ως Ν.Π.Ι.Δ. μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με κοινωφελή ερευνητικό σκοπό, έχει ως αντικείμενο την επιστημονική έρευνα για τα τρέχοντα και επερχόμενα θέματα που απασχολούν το λιανεμπόριο. Ως εκ τούτου, η συμμετοχή του στην ΕΣΕ έχει μεγάλη σημασία για τη συνεργασία των δύο φορέων με στόχο την πληρέστερη και τεκμηριωμένη εκπροσώπηση των ζητημάτων που απασχολούν τα μέλη.
Ο Απόστολος Πεταλάς, Γενικός Διευθυντής της ΕΣΕ, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η Ένωσή μας μεγαλώνει σταδιακά και γίνεται όλο και πιο συμπεριληπτική έχοντας πλέον μέλη από διαφορετικές τυπολογίες αλυσίδων Σούπερ Μάρκετ. Ευχαριστούμε τα νέα μας μέλη για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν και δεσμευόμαστε να εκπροσωπούμε όλους, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, σε όλα τα καίρια ζητήματα που προκύπτουν».
Διαβάστε επίσης
Δήμος Αθηναίων: Πλήρης συμμόρφωση με την τελευταία απόφαση του ΣτΕ για την «Μπλε Κέδρος»
Γιώργος Προκοπίου: Το πολυτελές mega yacht Dream στη Φολέγανδρο
Νέα υπουργική απόφαση Άδωνι για καύσωνα – Ποιοι θα εργαστούν μέσω τηλεργασίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κ. Κυριακόπουλος (Olonea): «Δεν αναζητούμε ευκαιριακές πωλήσεις, χτίζουμε ελληνική καινοτομία με διεθνή σφραγίδα»
- AXIA–Alpha Finance για Optima Bank: Ισχυρή ανάπτυξη, αλλά η αποτίμηση «κόβει ταχύτητα»
- Dorothy Project: Το ιταλικό μετάξι στη στρατόσφαιρα και η ανάγκη του ανθρώπου για κάτι ανώτερο
- Μάντσεστερ Σίτι: Σενάριο-σοκ για αφαίρεση έως 60 βαθμών και υποβιβασμό
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.